Bedre stabilitet og hastighed - og en ny feature!

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 14. januar 2011, 12:33

Da sitet i mandags kørte dårligt skyldtes det, at vi havde lagt en ny version op af Virtual Manager. Denne udgivelse var primært en vedligeholdelses-release som optimerede på stabilitet og hastighed. Fejlen der gjorde, at den nye version i starten kørte langsomt blev rettet i løbet af mandagen, og siden da har sitet kørt rigtig godt.

I søndags kørte sæsonopdateringen helt uden at sitet blev langsomt eller utilgængeligt. Med denne opgradering ser det ud til, at sitet kommer til at være endnu mere stabilt og kan klare flere samtidige brugere.

Vi har dog inkluderet en enkelt ny feature i den nye version. For alle træninger efter d. 10/1 er det muligt at få oplyst om der er benyttet træner. Hold musen over en bestemt træning (på spillerens trænings-graf) og se i teksten til højre, om der er brugt træner til træningen.

Denne feature har været ønsket af jer brugere i et lang stykke tid, så vi håber I er glade for den omsider er kommet med i spillet :)

Herudover har i denne uge også udvidet antallet af hold der kan være med i den danske Landspokalturnering. Det betyder, at flere hold nu har mulighed for at deltage!

Vi håber du kan li' de nye ændringer! :)