Opfriskning af forum, ny byd-side og meget mere!

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 1. februar 2011, 19:50

Hvis du er daglig bruger af [url=/forums/dk]Virtual Managers forum[/url] har du allerede lagt mærke til, at vi i dag har lagt et nyt forum op. Forummet har altid været populært sted for vores allermest entusiastiske brugere, der bruger det til at diskutere nye idéer, problemer, spillerhandler eller endda emner der slet ikke vedrører Virtual Manager.

Forummet har ikke været opdateret siden 2007 og vi syntes derfor, at det var på tide at give det en ansigtsløftning.

Den mest markante ændring er uden tvivl, at navigationen nu er flyttet ud i venstre side. Dette har vi primært gjort af to årsager:
[list]
Topmenuen (Min klub, Handel, Kontor osv.) er vandret. Ved at gøre forum-menuen lodret opnår vi en bedre visuel adskillelse mellem dem.
Vi ville gøre læse-bredden (afstanden øjet skal vandre når du skifter til en ny linje) kortere. Ved at placere menuen i venstre betyder det, læse-bredden bliver kortere, og det bliver derved mere behageligt at læse længere tekster på forummet.
[/list]
Herudover har vi lave en masse små navigations- og layout-mæssige optimeringer. Dette er dog kun første runde. Med denne opfriskning er det muligt for os fx at integrere forummet i vores notifikations-system. Det betyder, at du i en nær fremtid fx vil kunne få notifikationer når nogen svarer i et emne du har valgt at abonnere på.

Foruden forummet er også spiller-bud-siden blevet optimeret. Årsagen til vi har givet denne lidt kærlighed er dels [url=/forums/dk/ideer-udvikling/topics/464604-tilfojet-undga-forkert-handel-ingen-imod]et godt forslag[/url] fra forummet [url=/forums/dk/ideer-udvikling]Idéer/udvikling[/url]. Vi har flyttet rundt på nogle elementer så de vigtigste nu er fremhævet. Herudover er det nu også blevet sværere at byde for meget for en spiller ved et uheld, da man får en advarsel hvis man forsøger at byde højt over spillerens værdi.

De seneste par måneder har sitet været ret ustabilt og langsomt omkring midnat. Dette har vi med den nye version også rettet op på. Nu skulle træningen gerne ske så hurtigt, at det ikke får sitet til at køre langsomt når mange managers træner på samme tid lige efter midnat. [b]Denne optimering vil dog først kunne mærke fra i i morgen[/b], da vi skal have lavet noget vedligeholdelses-arbejde på database-serveren før vi kan aktivere det nye system.

Dette databasearbejde kræver, at vi er nødt til at lukke sitet og det gør vi i nat. Virtual Manager vil derfor være utilgængelig i nat mellem 1:15 og 3:15.

Og til sidst har vi også fået optimeret på den måde "Rediger navn" ser ud på i taktik-editoren. Det præsenteres nu via en elegant overlay-popup.

Vi er godt klar over, at det nye forum kan virke lidt forvirrende her i starten, men vi håber du vil give en chance. Det kan godt tage lidt tid at vænne sig til :) Vi har i dag opdaget nogle fejl med forummet og har rettet langt de fleste, men der er fortsat nogle ting som skal rettes til. Det vil blive gjort i morgen.

Vi hører som altid meget gerne jeres feedback!

God fornøjelse med de nye ting :)