Server-udfald tirsdag middag

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 22. februar 2011, 12:25

I dag omkring kl. 11:55 mistede vores serverrum forbindelsen til omverdenen. Det betød at Virtual Manager (og 100vis af andre websites) var utilgængelige.

Vores server-folk var på sagen med det samme. Kl. 12:18 var fejlen udbedret og sitet kørte igen.

P.t. har vi ikke mange oplysninger om årsagen til udfaldet andet end at det muligvis er serverrummets primære router der fejlede.

Eftersom vi ikke kunne komme i kontakt med serverne i perioden kunne vi ikke pause auktionerne. Da kontakten blev genetableret pausede vi straks alle auktioner og alle kontraktudløb. Vi vil inden længe genaktivere disse igen.

Har du mistet nogle værdier som direkte konsekvens af de 18 minutters nedetid må du meget gerne skrive til vores support, så fikser vi en kompensation til dig!

Vi ved hvor irriterende det kan være, når et website er utilgængeligt og vi er derfor superkede af, at du har skulle opleve dette. Vi vil - i samarbejde med vores server-folk - sørge for at gøre alt hvad vi kan for at undgå lign. ikke sker igen!

OPDATERING: Omkring kl. 12:35 tabte vi igen forbindelsen i ca. 15 minutter. Den er nu genskabt.

OPDATERING 2: Omkring kl. 13:25 tabte vi igen forbindelse i et par minutter. Vi undlader at genaktivere auktions- og kontraktudløb før vi er helt sikre på, at forbindelsen er 100% fikset.

OPDATERING 3: Alle auktioner der udløber/udløb før kl. 16:40 er forlænget med tre timer. Vi genaktiverer auktionerne når vi er sikre på, at der ikke kommer flere udfald.