Vi vil have flere kvinder!

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 1. april 2011, 09:50

Som de fleste af jer ved arbejder vi for tiden på forbedre layoutet her på Virtual Manager. I den forbindelse har vi spurgt os selv: Hvordan kan vi gøre Virtual Manager interessant for endnu flere brugere?

Det slog os, at vi indtil nu ikke har gjort særlig meget for at tiltrække kvindelige managers, og begyndte derfor at tænke over hvordan vi kunne gøre sitet mere interessant for kvinder. Vi er godt klar over, at vi nok ikke kan få lige så mange kvindelige managers som vi har mandlige (fodbold er mere populært hos mænd), men da kun 4% af vores brugere i dag er kvinder tror vi at vi kan forbedre antallet af kvinder en del.

Derfor har vi besluttet, at Virtual Manager fremover skal have et look der er en smule mere feminint end det nuværende - noget der i højere grad appellerer til kvinder.

[url=http://img535.imageshack.us/img535/455/newvm.jpg]Se et smugkig på det nye feminine Virtual Manager her![/url]

Vi er godt klar over, at de fleste mænd ved første øjekast ikke vil bryde sig om dette, men vores undersøgelser har vist, at man faktisk hurtigt vender sig til de nye farver.

Vi vil naturligvis gerne høre DIN mening om layoutet, men håber også på at du vil give det nye layout en chance. Tænk bare hvis denne ændring kunne få en masse nye kvindelige brugere ind - det ville da ikke være så ringe? :)