Fejlrettelser

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 20. april 2011, 11:38

Siden udgivelsen af den nye version i forrige uge har vi været ekstraopmærksomme på de fejl nogle af jer har indrapporteret. I dette indlæg kan du læse om nogle af de vigtigste fejlrettelser vi har lavet.

[b]Problemer med posten[/b]
Som jeg [url=/forums/topics/854376-kuk-i-posten]skrev i sidste uge [/url], opstod der i forbindelse med opgraderingen til den nye version, nogle alvorlige problemer med post-systemet. Alt information om hvorvidt en bestemt samtale var læst, ulæst eller slettet gik tabt. Vi har forsøgt at genskabe disse data så godt det har været muligt. Denne genskabelsesproces har taget meget lang tid for vores servere at gennemføre, og antal "Ulæste breve" er derfor ikke blevet vist korrekt i toppen af den sidste uges tid. Arbejdet er nu gennemført og antal ulæste breve skulle igen virke normalt. Den eneste forskel fra før fejlen er, at du nu har en masse post i din indbakke. Husk at du kan altid bruge [url=/mail/clean_up]oprydningsfunktionen[/url] til at rydde op i din indbakke.

[b]Stadium-udvidelser[/b]
I forb. med skiftet til den nye version har vi fjernet muligheden for at udvide med et antal sæder man selv vælger. Man nu kun vælge forudbestemte "tilbud". I den forbindelse har nogle managers ønsket, at der blev vist nogle mindre pakker. Det har vi var en rigtig god idé, og det er nu muligt at udvide sit stadion med så lidt som 2,5% af gangen. Vi overvejer at forbedre systemet yderligere ved at afstemme nogle af de foreslåede pakker sådan, at stadion-kapaciteten efter købet bliver et "flot" og rundt tal (nogle managers synes, at det er irriterende at have en kapacitet på et skævt tal som fx 1.373).

[b]Kontraktsikring[/b]
I forb. med overgangen til den nye version oplevede en del brugere, at deres kontraktsikring (tidligere kendt som autokontrakter) var slået til, selvom de ikke havde bedt om dette. Vi har endnu ikke kunne finde årsagen til hvorfor nogle klubber har fået slået kontraktsikringen til mens andre ikke har. Af den grund kan vi ikke slå det automatisk fra for alle der har fået det slået til ved en fejl. Jeg vil derfor gerne opfordre ALLE til at tjekke deres [url=/contracts]kontrakt-sikring[/url] om den er som den skal være. Hvis du ikke ønsker at få forlænget kontrakter automatisk og "lyset" til højre i knappen "Kontraktsikring" er orange - så skal du trykke på knappen for at slå det fra.

Vi har i dag tilbagebetalt alle klip, der er brugt på kontraktsikring i mellem d. 11. april til i dag således at alle autoforlængelser i perioden har været gratis.

Vi fortsætter vores jagt på at få rettet alle fejl og vi sætter stor pris på de [url=/bugs]fejlrapporter[/url] I sender ind. Mange tak fordi I vil bruge tid på at gøre Virtual Manager bedre.

Og så er der vidst kun tilbage for mig, at ønske dig en rigtig god solrig påske :)