Invitation til BetXpert Cup

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 22. april 2011, 11:00

Det er blevet tid til en ny special-cup. Cuppen er sponsoret af BetXpert, der her forklarer hvad deres site går ud på:

[i]Vores mål er at gøre vores brugere i stand til at slå bookmakerne - ikke bare i dag og i morgen, men også på langt sigt. Vi giver gode råd til hvad man bør spille på - og hvad man ikke bør spille på. Vi er leveringsdygtige i alt hvad du har brug for at vide om bookmakere, odds og betting. Gennem 8 år har vores ekspert-tippere skabt overskud til vores brugere.[/i]

[url=/trackers/124/out]Besøg BetXpert nu! Husk at disse særlige cups kan kun lade sig gøre takket være sponsorerne, så kig forbi :)[/url]

Cuppen vil traditionen tro blive afholdt i tre sværhedsgrader:
[list]
[url=/cups/111]BetXpert Cup Guld[/url] (vifarank 1-10000)
[url=/cups/110]BetXpert Cup Sølv[/url] (vifarank 8000-18000)
[url=/cups/109]BetXpert Cup Bronze[/url] (vifarank 15000-?)[/list]
På den måde har du også en vinderchance selvom du for eksempel ikke ligger i top 5000. Tryk på ovenstående links for at tilmelde dig én af cups'ene.

BetXpert udlodder følgende præmier til vinderen af hver af de tre cups:
[list]
Vinder af guld-cuppen: Gavekort på 700 kr. til Gavekortet.dk eller Bet24 (eget valg) + bogen "Vind på Sport" af Ole Qvortrup Larsen.
Vinder af sølv-cuppen: Gavekort på 400 kr. til Gavekortet.dk eller Bet24 (eget valg) + bogen "Vind på Sport" af Ole Qvortrup Larsen.
Vinder af bronze-cuppen: Gavekort på 200 kr. til Gavekortet.dk eller Bet24 (eget valg) + bogen "Vind på Sport" af Ole Qvortrup Larsen.[/list]
Hvis man som præmievinder vælger gavekort til Bet24, skal man på tidspunktet for udbetaling være fyldt 18 år, og have en Bet24-konto.

Cuppen starter allerede på mandag så sørg for at melde dig til inden søndag kl. 18, hvis du vil være sikker på at spille med!

Held og lykke!