Status på den nye version

Rasmus Bang Grouleff, Bangs United Udvikler 6. juni 2011, 12:50

I nat har vi lagt den nye version op, som vi i sidste uge lovede (I kan læse alt om den [url=/forums/topics/867870-naeste-udgave-af-virtual-manager-er-klar]her[/url]) - det har nok ikke kunnet undslippe nogens opmærksomhed.

Det har desværre indtil nu medført problemer med mærkelige tegn i tekster og utilgængelige sider rundt omkring på sitet. Dette kommer sig af, at vi har opgraderet den version af Ruby, vi bruger.

I den nye version af Ruby håndterer tekst anderledes end i den gamle. Vi var derfor nødt til at konvertere en masse tekster, og denne konvertering gik ikke lige så smertefrit, som den gjorde, da vi testede den.

Det ser dog ud til, at vi har fået konverteret teksterne rigtigt nu. Men vi holder stadig øje med, om der kommer nogle fejl omkring dette.

Vi vurderer derfor, at vi har rettet de fejl, som påvirker tilgængeligheden af sitet, og forventer, at det hele nu kører stabilt.

De fejl, som stadig er der, vil vi naturligvis stadig tage fat i og få rettet, og støder du på noget, hører vi meget gerne om det på [url=/bugs]http://www.virtualmanager.com/bugs[/url].

Vi håber ikke, at generne har været alt for store.