Præmier og sponsor-penge udskudt. Rokeringer annul

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 19. juni 2011, 21:16

Vi har desværre nogle dårlige nyheder. Som nogle af jer har bemærket, blev der i den nye version af Virtual Manager, vi udgav for et par uger siden, tilføjet "bots" til spillet. Bots er klubber styret af serveren. Det smarte ved dem er, at nye brugere kan overtage disse bot-klubber i stedet for at oprette en ny når de tilmelder sig til spillet. På den måde skal de ikke vente helt til sæsonstart med at komme til at spille i liga. De overtager en klub som er i en liga og kan derfor spillere med fra dag 1.

Denne ændring har desværre bevirket, at der er opstået nogle fejl i dagens sæsonopdatering.

Fejlene har medført, at alle ligaer ikke er blevet "afsluttet" korrekt. Dette betyder følgende for dagens sæsonopdatering:
[list]
Der er ikke blevet udbetalt liga-præmier.
Der er ikke blevet registreret liga-historie.
Der er ikke tildelt liga-trofæer.
Der er ikke udbetalt evt. sponsor-bonus.
Ingen klubber er rykket op og ned.
[/list]
Takket være vores backup-procedure har vi mulighed for at rette alle fejlene pånær sidstnævnte. Vi kan altså udbetale præmier, sponsor-bonus osv.. Men vi kan ikke gennemføre ugens liga-rokeringer.

Det er vi superkede af - men det er desværre umuligt for os at gennemføre.

Den gode nyhed er, at alle klubber der ikke skulle have været rykket op (dvs. lang størstedelen) vil få tildelt alt hvad de burde - dog en smule forsinket.

Vi vil forsøge at tildele en passende Credits-kompensation til alle kluber der skulle have været rykket op.

Rettelsen af de fejlene er nemlig ikke noget man "bare lige gør". Vi skal have genindlæst vores backup og skrevet nogle særlige scripts til at håndtere denne specielle situation. Vi har endnu ikke overblik over hvor længe dette vil tage, men vi forventer, at vi kan have alle fejlene rettet (dvs. udbetalt præmier osv.) i løbet af i morgen eftermiddag. Det er dog en mulighed for, at vi først kan have rettelserne klar til tirsdag. Vi gør alt hvad vi kan for at have det klart så hurtigt som muligt.

Vi gør naturligvis alt hvad vi kan for at fejlen ikke gentager sig næste søndag.