Første udgave af målsætninger

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 29. juni 2011, 11:27

Som du måske har bemærket har vi tidligere snakket om, at vi gerne vil tilføje målsætninger og bedrifter til Virtual Manager. Vi har lagt mærke til at rigtig mange brugere manuelt har vedligeholdt en liste over deres bedrifter i deres managerprofil, så hvorfor ikke imødekomme dette behov ved at lave et reelt system til at holde styr på den slags? Udover at holde styr på hvilke bedrifter man har opnået, så vil systemet også være med til at give udfordrende målsætninger i spillet uanset hvor lang tid man har spillet spillet.

Den første udgave af bedrift-systemet er lagt online i dag. Denne udgave er primært fokuseret på vores nye nybegynder-system som gøre det nemmere for nye brugere at komme i gang med spillet.

Da fokus har været på nybegynderkurset har vi indtil videre kun lavet to målsætnings-typer for eksisterende brugere:
[list]
Få klubbens samlede spillerværdi op på X Credits.
Få klubbens balance op på X Credits.
[/list]
Hvis du ikke kan se dine egne bedrifter (Min klub > Managerprofil > Bedrifter) eller ikke kan vælge nogle målsætninger skyldes det, at dine bedrifter ikke er opdateret endnu. Spillerværdi-bedriften opdateres hver gang den ændrer sig (fx når du køber spillere eller når spillerværdien genberegnes). Balance-bedriften opdateres hver gang din balance ændrer sig (fx når du spiller en kamp).

Derfor skulle det være et spørgsmål om kort tid inden dine bedrifter passer som de skal.

I forbindelse med bedrift-system har vi også redesignet manager-profilen så den i højere grad passer overens med den venstre-stillede som for nyligt blev tilføjet på klub-profilen og spiller-profilen. I manager-profilens nye venstre-stillede menu kan du nu vælge "Bedrifter" og se en liste over en bestemt managers bedrifter.

Planen med bedrifts-system er, at vi i løbet af de kommende uger vil tilføje en masse spændende målsætninger du kan prøve kræfter med. Vi har allerede [url=/forums/topics/871705-fede-bedrifter]fået en masse gode forslag[/url] til hvilke bedrifter vi kan inkludere, men hvis du har en god idé [url=/forums/topics/871705-fede-bedrifter]så skriv endelig i dette forum-emne[/url].

Du kan se og skifte din nuværende målsætning fra Kontor-overblik-siden i kassen med Balance og vifarank.

PS: Nogle brugere har rapporteret, at de fejagtigt får vist nybegynderguiden i øverste højre hjørne af skærmen. Dette skyldes at vi endnu ikke har registreret, at alle eksisterende klubber har gennemført nybegynderkurset. Det er vi i fuld gang med at rette lige nu - så han bør forsvinde af sig selv i løbet af kort tid.