Assistentmanageren dør og genopstår!

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 23. januar 2012, 10:34

Som beskrevet i dette forum-emne har vi længe følt, at spillets assistentmanager burde laves om. Vores idé til hvordan dette skulle gøres er blevet taget rigtig godt imod, og vi besluttede derfor at gøre noget ved sagen.

Pt. har assistentmanageren én sølle indvirkning på spillet: Han sørger for at sætte en af dine reservespillere ind i din taktik hvis en spiller forlader din klub (kontrakt udløber eller han bliver solgt).

Da vi i sin tid tilføjede ham til spillet var tanken, at han skulle have langt flere funktioner. Men nu er der gået 4-5 år siden assistentmanageren blev introduceret - og vi har altid haft vigtigere ting at fokusere på. Og med de planer vi har for fremtiden (forbedret kampmotor/viser, forbedret taktikker, ungdomsafdeling, forbedret stadion-editor, landshold) så ser det ikke ud til, at vi får tid til at give ham mere kærlighed lige foreløbig (fordi de andre ting er vigtigere).

Derfor har vi valgt, at fjerne assistentmanageren som "personale-type" og istedet genindføre ham som en funktion alle klubber i spillet har.

Eksisterende assistentmanagers vil i dag få ændret deres job og speciale til enten træner eller talentspejder. Om det bliver det ene eller andet er helt tilfældigt. Lønninger der er blevet betalt "for meget" bliver i samme ombæring refunderet.

Hvorvidt du vil beholde din forhenværende assistentmanager når hans kontrakter løber ud er helt op til dig.

Da alle fra i dag af automatisk har en assistentmanager, har vi udnyttet dette til at forbedre navigationen på Klubhus > Holdet. Siden "Holdoversigt", hvis navn rigtig mange har klaget over, bliver nu slået sammen med assistentmanager. Resultatet er en simplificeret navigation, som giver bedre mening og derved er nemmere at finde rundt i.

Ændringen giver herudover følgende fordele:

  • Alle får automatisk en ny spiller sat ind hvis en spiller forlader klubben. Når man tænker over det, er det rimelig dumt at klubben ikke selv automatisk kan finde ud af at, at det trods alt er bedre at spille med 11 mand end 10.
  • Spillet bliver generelt set mere simpelt - hvilket gør det nemmere at forstå og overskue for jer og nemmere at vedligeholde for os. Sidstnævnte gør, at vi har mere tid til at fokusere på de vigtige features.
  • Det er superirriterende at have en "halvfærdig funktion" i spillet som formentlig ikke bliver lavet færdig lige foreløbig.

Vi håber I kan li' ændringen :)