Vi frigiver gamle klubnavne

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 16. februar 2012, 09:48

Siden Virtual Manager startede tilbage i 2005, er der oprettet ca. en million klubber. Det er jo helt vildt mange!

Langt de fleste af disse klubber er ikke længere er aktive i spillet. Selvom de ikke er aktive, forhindrer de stadig andre klubber i at anvende deres respektive klubnavne.

For eksempel vil en klub med navnet "De Glade Sømænd" forhindre andre i at bruge dette navn, selvom klubben ikke har været online i mange år.

Det laver vi nu om på!

Klubber som ikke har været online i tre år vil fra nu af blive "deaktiverede". Derved bliver deres navne frigjort, så du og dine venner kan få glæde af dem!

Det betyder, at navne som "Manchester United", "Real Madrid" og "Liverpool FC" faktisk er ledige lige nu.

Så hvis du har overvejet at skifte navnet på din klub, så er det måske nu du skal slå til. Du kan ansøge om skifte dit klubnavn ved at trykke på Konto > Min klub > Skift klubnavn.

Selvom 20 ansøger om at hedde "Manchester United", så er der kun én klub der får navnet. Hvem dette bliver er 100% tilfældigt. Det synes vi er mest fair.

Vi har midlertidigt indstillet valideringen af klubnavne - og vi vil genoptage dette fra på mandag. Dette betyder, at alle kan nå at tænke over hvilket navn de vil ansøge om, inden vi begynder at godkende navne-ændringerne.

Du bør derfor ansøge om et nyt navn inden mandag, hvis du vil have en chance for at få en af de mere populære navne.

Reglen "et navneskift hver 180 dage" er midlertidigt fjernet så alle har mulighed for at ansøge om et af de nyligt frigivede navne.