EM-kampagne, version 2

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 11. juni 2012, 15:30

Som du måske lagde mærke til, havde vi desværre lavet en dum fejl i den EM-kampagne vi lagde op i fredags. Fejlen blev relativt hurtigt opdaget hvorefter vi deaktiverede kampagnen. Læs vores blog-indlæg om fejlen for mere information.

Fejlen bestod i måden hvorpå vi kommunikerede med Facebook. Vores lidt for simple tilgang til problemet fungerede simpelthen ikke i praksis. Fejlen kunne udbedres, men det ville desværre kræve en del udviklingstid. Og vi vil egentlig hellere bruge vores udviklingsresourcer på selve spillet end på kampagner.

Vi har derfor i stedet besluttet at simplificere kampagnen.

I den nye version af kampagnen er den eneste fordel/præmie/belønning ved at dele budskabet om EM-starterpakken, at du hjælper din venner og os.

Vi er godt klar over, at dette betyder, at en lille del af brugerne har fået et tilbud som andre ikke har. Det er vi kede af, men overordnet set tror vi alligevel det er i de fleste brugeres interesse at vi fokuserer på udvikling af spillet (fx den nye kampsimulator) i stedet for at bruge tid på at rette fejlen med den oprindelige kampagne.

Vi håber du vil hjælpe dine venner eller os og sprede budskabet om EM-starterpakken på Facebook :-)

Hvis du er en af de få der nåede at tage imod tilbudet om at dele EM-starterpakken i fredags og ikke modtog en belønning, skal du (som beskrevet i forrige blog-indlæg) skrive til support og afvente svar (hvis altså du ikke allerede har gjort det). Du skal nok få din belønning.

Og go' fornøjelse med England - Frankrig hvis du skal se den! (jeg har smidt 150 point på en uafgjort)