Hotellet der blev sat på stand-by

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 11. september 2012, 13:53

Som vi har fortalt om før, er vi stor tilhænger af at lave prototyper. Når det kommer til produktudvikling kan man ikke planlægge sig til alt. Har man en idé er man nødt til at afprøve og lege med den for at få en bedre forståelse for om den i virkeligheden er så god som man tror og håber.

Konsekvensen af denne metode er, at man kommer til at smide en masse arbejde ud. Det er kun det allerbedste der får lov til at komme med i spillet.

Én af de ting vi har leget med var muligheden for at gøre det muligt at bygge en masse forskellige ting omkring sit stadion (dette er også blevet kendt som 2. version af stadion-editoren). Vi har indtil videre lagt idéen på stand-by. Vi er bange for at flytte for meget fokus væk fra det Virtual Manager handler om: fodbold.

Mens vi legede med idéen nåede vi blandt andet at få designet et hotel. Hoteller var bare en én af de ting man skulle kunne bygge ved siden af sit stadion. Jeg faldt i dag ved et tilfælde over grafikken til hotellet. Jeg tænkte det var synd det bare skulle ligge og samle støv i en fjern mappe på min computer. Derfor vil jeg i dag gerne dele det med jer. Værsgo' :)

Det glemte hotel