Beta-testen er startet!

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 17. april 2013, 10:56

Efter lidt startvanskeligheder har vi nu endelig startet beta-testen. Hurra! :D

Når du går i gang med at bruge beta-testen vil du opdage, at vi stadig mangler en del arbejde. Fx mangler vi stadig meget på spillernes intelligens i kampene. De føles stadig temmelig primitive og der bliver ikke scoret så mange mål.

Så hvis du opdager en åbenlys fejl er det altså ikke nødvendigvis fordi vi har glemt det, lavet en fejl eller ikke ønsker det rettet. Det er højst sandsynligt bare fordi vi ikke har fået det lavet endnu :-)

Oplever du nogen fejl eller mangler, må du meget gerne fortælle os om dem via Hjælp > Fejlrapporter. På den måde er du med at gøre den nye version perfekt inden den aktiveres rigtigt. På forhånd tak for hjælpen :-)

Nogle brugere misforstår desværre fejlrapporterings-systemet og bruger det til at indsende forslag. Lad venligst være med det. Det er designet til at håndtere fejlrapporter og forslag vil blive markeret som ugyldige.

Vi vil i den kommende tid være begravet i fejlrettelser og vil derfor ikke have meget tid til at svare på jeres feedback. Men alligevel vil vi som altid meget gerne høre hvad I synes om de nye ting - det er jo lidt af en generalprøve for os! Vi ved dog af erfaring, at vi mennesker har tendens til at kritisere nye ting udelukkende "fordi de er anderledes". Det er naturligvis OK, at I ikke bryder jer om, det vi har lavet, men tag lige og giv de nye ting en ordenlig chance inden I beslutter jer. Det giver mere konstruktivt feedback til gavn for os alle.

Vi vil inden længe skrive et blog-indlæg der forklarer hvorfor de nye egenskaber er smarte. Derfor vil jeg be' jer alle vente med at komme med feedback ang. egenskaberne.

Du finder beta-funktionerne nederst i menuen til venstre under menupunktet Hold.

God fornøjelse! Hvem vil spille en beta-venskabskamp mod mig? :-D