Simplere og bedre

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 18. april 2013, 13:29

Siden vi igår udgav beta-versionen af de nye funktioner har vi fået en masse feedback.

Det er umuligt for os at nå og kommentere på det hele. I stedet vil vi løbende forsøge at blogge om de ting, der bliver efterspurgt mest.

En ting der går igen i kritikken er, at der mangler en masse ting: Mulighed for at lave egne formationer, individuelle instrukser, taktik-specifikke rolle-lister, finere kontrol af håndtering af suspensioner, mere detaljeret udskiftningsbænk, mentale egenskaber osv.

Denne kritik var helt forventet. De nye funktioner er et forsøg på at simplificere spillet. Det gør man ikke uden at fjerne aspekter og elementer i spillet. Selvfølgelig ville vi få kritik for det.

Den gamle taktik-editor og kampsimulator er designet efter idéen om at få så mange funktioner med som muligt for derigennem at give brugeren så stor frihed som muligt.

Vi har sidenhen lært, at ulempen ved denne tankegang er, at vi ender op med et sløset produkt fordi vi simpelthen ikke har tid og kærlighed nok til at lave alle de mange detaljer ordenligt.

Så grunden til vi i den nye version har skåret en masse ting væk er, at vi ikke længere vil gå på kompromis med kvaliteten.

Hellere 10 gennemførte funktioner end 30 sløsede.

Vi vil fortsat gerne høre jeres feedback. Vi lærer noget af hver eneste ord I siger. Men når folk spørger om vi ikke liiiige kan tilføje X til spillet så er næsten altid: Nej, desværre. Det er udeladt for ikke at kompromitere produktets kvalitet.

Vi er godt klar over, at alle ikke er enige i den prioritering. Nogle af jer kunne måske godt leve med lidt ringere kvalitet hvis bare liiiige i fik en ekstra funktion med eller to. Men det er der desværre ikke noget at gøre ved. Vi kan ikke gøre alle glade - og vi går i den retning vi selv tror mest på.

Og vi tror nu engang på at kvalitet er vigtigere end kvantitet :)