Justering af omregningen til de nye egenskaber

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 23. april 2013, 11:10

Som nogle af jer måske har lagt mærke, har vi over de sidste par dage justeret hvordan omregningen mellem gamle og nye stats virker. Vi har lavet en masse justeringer. Jeg vil her nævne de vigtigste.

Skalaen er udvidet fra 30-100 til 0-100. Dette betyder desværre, at vi ikke kan fastholde vores oprindelige mål med at egenskaberne skulle være nemt sammenlignelige. Vi ville virkelig gerne beholde denne feature men har erkendt, at der var større fordele i at droppe det og skifte til 0-100-skalaen.

Og så svarer 320 i det gamle nu til 100 i det nye. For ikke at snyde de få managers med spillere med egenskaber over 320, vil de overskydende stats blive overført til andre egenskaber. Præcist hvilke egenskaber afhænger af spillerens position - vi vælger de vigtigste først.

Eksempel: En angriber har 380 i dribling. Dette svarer i det nye system til 119. Dette begrænser vi til 100. De resterende 19 vil blive brugt til at booste hans vigtigste egenskaber - i angriberens tilfælde er det fx afslutning.

Herudover har vi også ændret vægtningen af hvor meget de enkelte af de gamle egenskaber betyder for de nye. Fx har beslutsomhed nu større indvirkning på målmandsegenskaber, fx "en mod en" og "spring".

Sidst men ikke mindst er udregningen af "samlet vurdering" blevet justeret. Fx vejer aflevering og udholdenhed nu mere for midtbane-spillere end tidligere.