Tak for nu

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 15. maj 2013, 10:23

For to måneder siden meldte jeg ud, at jeg havde besluttet at stoppe mit arbejde i Playonic og Virtual Manager. Jeg havde håbet på at kunne færdiggøre kampsimulator-projektet inden jeg stoppede. På trods af at vi alle har kæmpet hårdt var jeg nødt til at udskyde min oprindelige "udløbsdato". Men nu går den ikke længere. I dag har jeg sidste dag på kontoret så dette bliver det sidste blog-indlæg fra min hånd. De øvrige udviklere vil naturligvis fortsætte arbejdet med at gøre de nye features helt perfekte.

Jeg har allerede skrevet om årsagerne til mit stop så det vil jeg ikke gentage her. Kort sagt er det naturligvis vemodigt at sige farvel til "sin baby" men samtidig fantastisk spændende at skulle åbne et nyt kapitel af sit liv. Jeg har så mange idéer jeg glæder mig til at prøve af :-D

Jeg ved stadig ikke hvad jeg skal arbejde på fremadrettet. Jeg tror på, at det er sundt at tage sig tid til at tømme hovedet helt inden man lægger nye planer for fremtiden. Derfor tager jeg mig en tiltrængt (og velfortjent? ;)) ferie. Det er oftest når man slapper helt af, at de rigtig gode idéer dukker op :-)

Uanset hvad jeg finder på kommer det nok til at omhandle spil. Jeg kunne godt tænke mig at prøve kræfter med spil med mere levende grafik (i stedet for tekstbaserede spil som Virtual Manager). Enten til tablets eller PC/Mac/Linux. Og så kunne jeg også godt tænke mig at blive bedre til at tegne grafik til spil. Jeg er så småt begyndt at øve mig :D

Skulle du være interesseret i at følge mine fremtidige projekter kan du gøre det på Twitter eller Facebook (tryk på Følg).

Tak til jer alle fordi I har spillet med. Jeg ønsker jer en fortsat god fornøjelse med Virtual Manager :D

Rasmus melder af. Over and out.