Opdatering af beta-kampsimulatoren

Rasmus Bang Grouleff, Bangs United Udvikler 5. august 2013, 14:18

Lige som ved sidste opdatering af kampsimulatoren, er vi stadig kun på 50% af den normale arbejdsstyrke pga. sommerferie. Men arbejdet med kampsimulatoren fortsætter naturligvis ufortrødent - omend i et lidt lavere tempo, indtil vi er fuldtallige igen.

Sommerferien er i øvrigt medvirkende til, at det denne gang hovedsagligt er flere mindre rettelser på nogle forskellige områder, der dog stadig skulle gøre oplevelsen bedre.

Opdateringen inkluderer følgende ting:

  • En større overhaling af højdepunkter: Vi har rystet posen godt og grundigt, så det er mere varieret, hvordan højdepunkterne nu starter. Højdepunkterne kan starte, når der er indkast, hjørnespark eller frispark. Det betyder også, at i hvert fald hjørnespark vil begynde at forekomme oftere. Vi mangler dog stadig at lære spillerne at opføre sig intelligent ved hjørnespark.
  • Forbedringer af spillernes opførsel: Bl.a. kan spillerne miste modet, når deres hold kommer bagud. Hvis bolden bremses ned ved en aflevering, kan modtageren løbe direkte mod den i stedet for blot at vente.
  • Kameramanden er blevet bedre: Nu er kameraet der, hvor actionen er, når et højdepunkt starter, således at du ikke går glip af noget.
  • Forbedringer af afspilningen i kampviseren: Når spillerne bliver tacklet i skudøjeblikket, vil de ikke sparke flere huller i luften. Lige nu vil spillerne dog stadig falde først og så derefter sparke. Samtidig har vi også lavet flere mindre optimeringer, som gerne skulle give en lidt mere glidende afspilning.

Desværre kan jeg kun fremvise endnu et svidende nederlag til FC Sunnyvale i stedet for en smuk sejr, som kunne gøre min dag på det stadig alt for varme Playonic-kontor lidt rarere, mens han holder ferie.

I kan naturligvis også udfordre hinanden for at opleve opdateringen med jeres eget hold.

Opdateret d. 7. aug.: Nogle mindre fejl, som var nemme at rette, havde sneget sig med i opdateringen. Disse er nu rettet, og derfor er kampen mellem Bangs United og FC Sunnyvale blevet spillet igen.