Ny stor opdatering!

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 17. september 2013, 14:11

Nu er det tid til endnu en stor opdatering af den nye kampsimulator, og der er sket en masse nyt.

  1. Visning af større udsnit af banen

    Ved tidligere opdateringer har en del brugere beklaget at man ikke kan se hvad hele ens hold foretager sig, fordi den nye viser er "zoomet ind" på et relativt lille område af banen. Dette står i stærk kontrast til den gamle kampviser, hvor man så hele banen.

    Derfor har vi nu tilføjet muligheden for at se kampene i et meget større vindue. Bare klik på storskærmsknappen, når du afspiller kampen.

  2. Visning af alle spillernavne

    Et andet hyppigt kritikpunkt har været, at man ikke så navnene på alle spillere, men kun en lille håndfuld af de nærmeste.

    Derfor er der nu også mulighed for, at slå visning af alle navne til. I denne tilstand viser vi kun efternavnene, for at de mange navne ikke skal fylde for meget.

  3. Spillestil

    Den største del af denne opdatering er implementationen af forskellige spillestile. Du finder spillestils-indstillingen i beta-taktikeditoren.

    At lave 6 unikke spillestile har været en gigantisk udfordring. Fordi vi kun viser 1-2 minutters højdepunkter ud af en kamp på 90 minutter, er det ekstremt svært gøre en spillestil så tydelig, at I brugere kan genkende den på de få sekunder, som et højdepunkt varer.

    Der er mange, der tror, at spillerne ikke følger de anvisninger man sætter i den gamle kampmotor. Det er fordi indstillingerne påvirker sandsynlighederne for at spillerne reagerer på en bestemt måde, uden at de følger ordrerne slavisk. Det betyder, at man i mange tilfælde ikke kan nå at se effekten af indstillingerne i løbet af et højdepunkt.

    I den nye simulator har vi været langt mere offensive med hensyn til at "tvinge" spillerne til at reagere på en måde, der gør spillestilen mere tydelig. Derfor burde manageren med det skarpe øje, fremover kunne genkende hver enkel spillestil i den nye kampsimulator.

    Kendetegnene på de forskellige spillestile kan beskrives i en simpel version således:

*  **Blandet**

    Dette er den spillestil I har set i kampmotoren i alle kampe indtil videre - ingen specielle kendetegn.
*  **Lange bolde**

   Spillerne vil gøre alt, hvad de kan, for at spille bolden langt op ad banen til angriberne, og kan aflevere til medspillere op til en halv banelængde væk. Man vil se masser af høje bolde og skift mellem højre og venstre side af banen.

* **Pasningsspil**

   I stedet for at drible, vil spillerne i meget højere grad aflevere bolden. Man vil kunne se mange hurtige afleveringer frem og tilbage, mest korte, men også mellem-lange, indtil der kommer en åbning.

* **Over fløjene**

   Spilleren med bolden vil søge ud på fløjene og meget gerne aflevere til medspillere, som allerede er derude. Fløjspillerne vil også søge udefter, for at komme bedre i position til en aflevering.

* **Kontraangreb**

   Holdet vil generelt holde sig længere tilbage på banen, mens nogle af angriberne bliver langt fremme. Når holdet erobrer bolden, vil de forsøge hurtigst muligt at ekspedere den op til de afventende angribere, som derved gerne skulle kunne undgå at kæmpe sig igennem det meste af modstanderens forsvar.

* **Langskud**

   I stedet for at forsøge at danne åbninger i modstanderens forsvar, vil holdet med denne spillestil i langt højere grad tyre bolden afsted mod målet, så snart de kan.

Dette er blot en overfladisk beskrivelse af spillestilene, og nogle er implementeret med højere detaljegrad end andre. Vi vil fortsætte med at raffinere dem, efterhånden som udviklingen skrider frem, og også efter den nye simulator har overtaget for den gamle.

Vi håber I kan lide alle de nye opdateringer, så skynd jer ind og arranger et par venskabskampe i beta-kampsimulatoren og eksperimenter med de nye spillestile.