Udgivelsesdato for den nye kampsimulator

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 9. december 2013, 15:30

Nu er tiden endelig inde til, at vi skifter over til den nye kampsimulator.

Fra og med mandag den 16. december, vil den nye kampsimulator blive brugt til alle kampe, og den gamle vil blive slukket.

Vi mener, at vi nu er kommet så langt med simulatoren, at den er langt langt bedre end den gamle på stort set alle punkter. Derfor er det tid til, at den gamle kampmotor endelig får lov at gå på pension.

Vi skal bruge DIN hjælp!

Vi ved, at der sikkert stadig findes mindre bugs og mærkelige hændelser i kampsimulatoren, så vi skal bruge din hjælp til at finde dem, så vi hurtigt kan rette dem.

Derfor vil vi bede alle om, at kaste et kritisk øje på deres kampe og rapportere fejl og irritationsmomenter i vores bug-system.

Bug-rapporterne skal altid indeholde følgende information:

  • Et link til en kamp, hvor problemet kan ses
  • Tidspunkt i kampen, hvor problemet kan ses
  • Præcis beskrivelse af hvad der sker, og hvorfor du mener det er en fejl

Vores prioritering af forskellige typer fejl er som følger:

  1. Fejl, som helt forhindrer dig i at se kampe eller sætte taktik.
  2. Overtrædelser af spillets regler - hvis en spiller foretager sig noget, han ikke må ifølge FIFA's officielle regler, uden at simulatoren håndterer det korrekt.
  3. Mærkelig adfærd hos spillerne - hvis de foretager sig ting, eller bevæger sig på en måde, som et normalt menneske ikke kan eller vil.
  4. Ikke-optimal adfærd - kort sagt, episoder hvor spillerne simpelthen er for dumme i den måde de placerer sig og handler på.

Vi vil arbejde intenst med bug-rapporter omkring kampsimulatoren her i den sidste uge af stor-testen, og vil selvfølgelig fortsætte arbejdet efter udgivelsen, så længe det er nødvendigt. Vi har selv stadig et par ting på vores TODO-liste, mest i kategori 4 - f.eks har vi planer om at lære spillerne at placere sig lidt smartere, når der er indkast eller hjørnespark.

Kampsimulatoren på længere sigt

På længere sigt vil vores arbejde med simulatoren dreje sig om nye eller ændrede features i simulator og taktikeditor, finjustering af spillernes evner under kampen i forhold til deres stats, dokumentation af taktik-indstillingernes virkemåde, gøre kampene mere spændende og action-fyldte, osv.