Opdatering til weekenden

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 14. marts 2014, 15:30

Her er en kort opdatering på de ting, vi har arbejdet med i denne uge.

Kampmotor

Frispark: I sjældne tilfælde kan det ske at bolden ender inde i straffesparksfeltet, når der bliver dømt frispark, f.eks fordi den triller derind, efter der er dømt. I de tilfælde ved spilleren nu at han skal hente bolden og placere den udenfor straffesparksfeltet, før han tager frisparket.

Indkast: I tilfælde, hvor et hold har indkast på deres egen banehalvdel, placerer spillerne sig nu væsentligt mere smart, og kasteren vil gøre hvad han kan for at få bolden væk fra egen banehalvdel.

Server- og Rails-opgradering

Vi har nu fået adgang til en ny virtuel, som skal overtage arbejdet fra en af vores gamle, fysiske maskiner. Når den virtuelle server er sat op, og den gamle maskine er skrottet, kan vi arbejde videre med at opgradere alle servere til Rails 4.0.3

Ny velkomst-figur

Den gamle figur, som bød nye klubber velkommen, og som poppede op, når man opnåede en målsætning, var så skræmmende at han fik høns til at stoppe med at lægge æg, og fik små børn til at græde.

Derfor bad vi for nogen tid siden en grafiker, om at skabe en ny figur til os. Så det er med glæde at jeg kan præsentere den nye Jakob:

Han har nu overtaget jobbet som vores velkomst-figur, og han er væsentligt mindre uhyggelig end den gamle.

Næste uge

I næste uge fortsætter arbejdet med serverne, men vi vil også begynde at arbejde med Justeringer i taktik-editoren. Lige nu får vi ofte fejlrapporter fra managers, som har lavet ugyldige udskiftningsregler, og tror det er en bug, at de ikke bliver udført.

Derfor bliver vores første skridt at gøre editoren lidt mere smart, således at det bliver umuligt at oprette nogle af de mest oplagte eksempler på ugyldige regler.

På lidt længere sigt, vil vi også se på muligheden for at vælge "Auto" i udskiftningsreglerne, således at man ikke skal navngive hver eneste spiller. Pt. tror mange at hvis man ikke vælger en spiller ved navn, så bliver der valgt en automatisk, men det er ikke tilfældet. Hvis man ikke angiver et navn, så er reglen ugyldig, og vil aldrig blive udført.

God weekend til alle!