Nybegynderkursus, taktikeditor, og kampsimulator

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 21. marts 2014, 17:04

I denne uge har vi fået en del vigtige ting på plads.

Nybegynderkursus

Nybegynderkurset er selvfølgelig ikke det mest spændende for alle jer, der allerede spiller Virtualmanager, men det er alligevel utroligt vigtigt at nye brugere får en god start. Derfor har vi i denne uge lavet et par omrokeringer på forløbet, og tilføjet et nyt skridt i kurset, hvor man får arrangeret en venskabskamp med det samme, efter man har sat taktik. De fleste har nok set den tilhørende målsætning "Se din første kamp" poppe op i denne uge.

Taktikeditor

Som jeg nævnte i sidste uge ville vi arbejde på at gøre det umuligt at oprette visse ugyldige Justeringer, som aldrig ville blive udført. Derfor har vi i taktikeditoren fjernet muligheden for at lave Justeringer, som indeholder flere af forudsætningerne "Nogen får gult kort", "Nogen får rødt kort", og "Nogen bliver skadet". Der kan fremover kun være 1 af disse forudsætninger i samme regel - hvis der var flere ville det betyde at alle disse hændelser skulle ske i præcis samme splitsekund, og det vil aldrig hænde.

Vi har ikke rettet i jeres eksisterende regler med denne ugyldige opsætning, så der bør man tjekke selv. Hvis du er i tvivl, om hvorvidt en af dine regler er ugyldige, så prøv at oprette den på ny - hvis editoren ikke tillader den, så var den ugyldig.

Kampsimulator

I arbejdet med justeringerne i taktikeditoren, fandt vi også et par fejl i selve udførslen i kampsimulatoren:

  • En fejl gjorde at justeringer med forudsætningen "Nogen får gult kort" og "Nogen får rødt kort" ofte ikke blev udført.
  • En fejl gjorde at justeringer med forudsætningen "Nogen bliver skadet" somme tider ikke blev udført, hvis man havde valgt "Hvem som helst".

Disse fejl er nu rettet.

Desuden har vi arbejdet lavet en rettelse, som skulle forhindre at spilleren, der løber med bolden, somme tider løber forbi målet og ud af banen.

Sidste uges forbedringer af indkast gjorde, at spilleren somme tider kastede lige lovligt langt. Den maksimale længde på indkast er nu reduceret en smule.

God weekend!

Det var alt for denne uge. God weekend til alle!