Virtualmanager bliver til offline, singleplayer-spil

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 1. april 2014, 13:42

Det sværeste ved at være spil-designer på et multiplayer-spil som Virtualmanager, er at man skal tage hensyn til utroligt mange forskellige ønsker, fra mange forskellige parter.

Mange spil tilpasser dynamisk sværhedsgraden til spilleren, således at han bliver udfordret, men også får successoplevelser og oplever fremgang. Den slags har vi ikke særlig god mulighed for i Virtualmanager, da alle spiller mod hinanden, og hvis vi giver fordele til een klub, så går det udover en anden.

Desuden er der mange, som slet ikke ønsker at spille multiplayer eller spil som kræver konstant adgang til nettet, som f.eks EA fandt ud af ved udgivelsen af den nyeste version af SimCity.

Ligesom EA gjorde med SimCity, har vi også lært af vores fejl, og i de seneste mange måneder har vi arbejdet på at lave Virtualmanager om til et offline, singleplayer-spil.

Det betyder at hver enkel manager fremover vil opleve at være i centrum i spillet, og det vil ikke længere være en lang, sej kamp at nå helt til tops i ligaerne, og f.eks vinde Super Cuppen.

Man vil kunne indstille sværhedsgraden efter eget ønske, og f.eks selv bestemme niveauet på entreindtægter, spillernes stats, og hvor nemt det skal være at vinde sine kampe.

Fra i morgen, 2. april, vil websiden virtualmanager.com udelukkende fungere som online-butik, hvorfra spillet kan købes og downloades. Man vil også kunne importere sin eksisterende klub til singleplayer-versionen, så man ikke starter helt fra bar bund.

Systemkrav

  • Microsoft Windows 2000 (Service Pack 4 eller højere), XP, Vista, eller Windows 7;
  • Pentiumkompatibel PC (Pentium III, Athlon eller nyere anbefales);
  • 256 Mb RAM (512 Mb RAM anbefalet);
  • Op til 1.5 Gb tilgængelig harddisk;
  • 1024x768 opløsning (højere opløsning anbefales).

I første omgang kommer spillet kun til Windows, men inden for de næste par måneder vil vi også arbejde på en version til Mac og Linux.

Opdatering kl 14:45

Det forlyder nu at den internationale fagforening for stadion-vagter har bekendtgjort at de har nedlagt arbejdet med øjeblikkelig virkning i dag kl 14:45.

Det kan betyde brud på sikkerheden ved kampene.

Aprilsnar! :)