Aprilsnar, streakere og udskiftnings-bug

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 4. april 2014, 13:28

Så er weekenden næsten over os, og det er blevet tid til den ugentlige opdatering.

Aprilsnar

Vi var selvfølgelig nødt til at lave lidt sjov her på siden den 1. april. Jeg lagde en historie op om at Virtualmanager ville blive re-lanceret som et singleplayer, offline spil, og der var faktisk en del, der hoppede i med begge ben. Jeg håber alle har sundet sig over chokket ;)

Streaker

For at lave lidt ekstra halløj den 1. april, tilføjede vi også streakere til spillet.

I næsten alle kampe spillet eftermiddag og aften den 1. april, kom der pludselig en streaker løbende ind på banen og afbrød spillet, indtil spillerne eller dommeren indhentede ham og fældede ham ret så voldsomt. Hvis du ikke har set det endnu, så prøv at se nogle af dine kampe fra 1. april.

Det tog os kun omkring 3 timer at programmere streakeren, og det er længe siden vi har haft så skæg en kode-opgave her på kontoret.

Streakeren vakte også jubel på forum, så vi overvejer tilføje ham som et fast indslag, men selvfølgelig bliver det knap så ofte, at det sker.

Udskiftnings-bug løst

Vi har endelig fundet årsagen til en fejl i valget af udskifter for spillere, som bliver skadet midt i kampen.

Fejlen gjorde, at det ikke altid var den mest egnede udskifter, som blev valgt - f.eks kunne en angriber blive sat ind i stedet for en forsvarer, selvom der var en forsvarer med næsten lige så gode stats på udskiftningsbænken.

Denne fejl er nu rettet, og det skulle fremover altid være den bedst egnede mand, som bliver sat ind.

Husk dog følgende:

  • Hvis du har sat udskiftningsregler, har de altid førsteprioritet, også selvom du ikke selv har valgt den bedste egnede.
  • Energi spiller også en rolle i valget. En angriber kan stadig godt blive sat ind i stedet for en forsvarer, hvis den eneste forsvarer på bænken er så udmattet, at han samlet set vil yde ringere end angriberen.
  • Rettelsen gælder kun for udskiftninger foretaget under kampen, i det øjeblik at en skade sker. I næste uge vil vi undersøge om den samme fejl også kan være sneget sig ind i den rutine, som foretager udskiftninger ved kampstart eller ved salg/pensionering af spiller.

God weekend :)