Påskeferie

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 11. april 2014, 15:24

I næste uge er der påske, og det betyder at vi holder ferie hele ugen. Derfor kommer der intet blog-indlæg næste uge.

Knas med serverne i dag

Hvis du var inde på siden tidligere i dag, er du nok stødt på "Bad Gateway". Det skete fordi nogle af serverne kørte dårligt, efter vi havde rodet i maskinrummet. Problemet blev fundet og rettet, og serverne kører fint igen.

Udskiftninger

I sidste uge rettede vi en fejl, som gjorde at systemet ikke valgte den bedste indskifter, når en spiller blev skadet under kamp.

Som jeg nævnte, så gælder denne rettelse KUN for de udskiftninger, som bliver foretaget midt i en kamp. Udskiftninger foretaget i starten af en kamp pga. gamle skader/udvisninger bruger en anden rutine til at finde en passende spiller, og var derfor ikke omfattet af sidste uges rettelse.

I denne uge har vi undersøgt den anden udskiftnings-rutine og konstateret at den også trængte til rettelser, for at gøre den helt optimal. Rettelsen var i dette tilfælde noget mere kompliceret, især fordi vi ville sørge for at de 2 rutiner fremover bruger præcis samme algoritme.

Da rettelsen er ret så omfattende, og fordi vi ikke vil risikere at noget går galt mens vi ikke er på kontoret, så lægger vi først denne rettelse op efter påske. I mellemtiden anbefaler vi at man holder øje med spillere, der bliver skadet/udvist, eller som forlader klubben, og selv sørger for at finde den bedst egnede udskifter.

God påske

Det var alt for i dag. Vi ønsker alle en god påskeferie!