Flere ting i støbeskeen til næste uge

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 2. maj 2014, 15:52

Vi har stadigvæk travlt med en lang række opgaver, som ikke er direkte synlige i spillet, men i næste uge kommer der dog en håndfuld ændringer til spillet.

Udskiftninger

Den længede ventede rettelse af udskiftninger før kamp, bliver lagt op på serverne i næste uge.

Som jeg tidligere har nævnt, så lavede vi for nogen tid siden en rettelse af de udskiftninger, der foretages midt i en kamp, således at den bedst mulige erstatning altid kommer ind - hvis man altså ikke selv har sat udskiftningsregler.

Den samme udvælgelses-algoritme er nu endelig klar til også at blive anvendt på de udskiftninger, der foretages før kampen spilles - altså i det tilfælde hvor spillere i startopstillingen er skadet eller har karantæne.

Opdateret regelsæt

Når crewet udfører deres arbejde, er det vigtigt at de har et solidt regelsæt at forholde sig til, så der ikke opstår tvivl om den rigtige bedømmelse.

Derfor har vi samarbejdet med crewet om at få opdateret vores regelsæt, som vil træde i kraft næste uge.

Botklubber får navne

Botklubberne udfører en meget vigtig funktion i Virtualmanager: når en ny bruger melder sig til, opretter vi faktisk ikke en ny klub til dem. I stedet overtager de en bot-klub, som allerede spiller i en liga. På dem måde undgår nye brugere at skulle sidde og vente til mandagen efter de har meldt sig ind, før de kommer til at spille kampe.

Bot-klubbernes navne ser dog noget kedelige ud, når man kigger i de nedre ligaer.

Det har vi fundet på en nem måde at undgå: Vi har downloadet en database over stednavne for hvert af de lande, vi har ligaer i. Navnene vil vi så bruge som basis for tilfældigt genererede klubnavne til bot-klubberne. Så skulle de små ligaer snart se knap så dystre ud.

God weekend