Vi kigger på stadionpriser

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 20. juni 2014, 15:35

I næste uge går vi i gang med at revurdere stadionpriserne.

Da vi oprindeligt lavede den nuværende stadion-editor, satte vi priserne temmelig højt efter et ønske om at de helt store stadions skulle være en meget stor bedrift at opnå.

Det har dog vist sig at en del klubber kommer til at sidde fast omkring niveau 3 eller 4, fordi de når et punkt, hvor det vil tage meget lang tid at tjene en stadionopgradering hjem igen.

Derfor går vi nu i gang med, at analysere på priserne og økonomien omkring stadions i niveauerne 4-6. Målet er, at man ikke skal komme til at sidde fast, og at en investering i flere pladser skal kunne betale sig. Vi vil sandsynligvis justere på både priser og antal pladser for hver sektion - og muligvis også på hvor mange tilskuere, der kommer til kampene.

Når vi er klar til at ændre priserne, vil alle automatisk få refunderet differencen, hvis deres nuværende stadion-elementer er blevet billigere.

Odds-spillet spidser til

VM 2014 brager derudaf, og det samme gør odds-spillet! To helt afsindige kuponer har lagt 2 klubber i spidsen af feltet.

Chamakh FC satsede blot 50 point på en kupon til odds 107,49... og vandt!

Mikkels Fodboldsgutter var også rigtig heldig og vandt 5220 point på en enkelt kupon til odds 65,26.

Der er dog stadigvæk masser af chancer for at vinde hele konkurrencen. Husk at du får 30 ekstra point at spille for hver dag, hvis du har licens.

God weekend

Det var alt for nu - jeg vender tilbage i næste uge.