Endnu flere detaljerede træningsresultater

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 10. oktober 2014, 11:10

For et par uger siden gjorde vi det muligt at se præcis hvor langt en spiller er fra at stige i hver egenskab, samt resultatet af seneste træning.

I dag bygger vi videre på dette tiltag, med to nye opdateringer til de managers som ikke kan få det præcist nok.

Præcise procenter på spillerprofil

Som supplement til den grønne bjælke, viser vi nu spillerens fremgang og seneste træning som præcise procenter, når man holder musen over hver enkel egenskab. Desuden er der blevet plads til en kort beskrivelse af egenskabens effekt i kampsimulatoren.

image

Detaljerede resultater på træningsgrafen

De nye detaljerede træningsresultater er en guldgrube af information, så nu er vi begyndt at anvende dem på spillernes træningshistorik. Samtidigt har vi frisket grafens udseende lidt op.

image

Hvis du holder musen over en bjælke i grafen, vil du se træningen udspecificeret med den præcise stigning i hver egenskab.

Det vil selvfølgelig kræve lidt tilvænning at se træningsresultater som procenter, men tallene på den nye træningshistorik svarer til de grønne bjælker og de procenter, du ser på spillerens profil.

Så hvis du f.eks ser +17% i en egenskab i træningshistorikken, svarer det til at spilleren den dag er kommet 17 procentpoint tættere på en stigning.

De nye detaljerede træningsresultater begyndte vi først at indsamle for nogle uger siden, så vi har stadig ikke nok til at lave en komplet historik på de fleste spillere.

Bemærk

Fordi træningen stadig arbejder direkte på de gamle stats og laver en konvertering til de nye efter hver træning, kan der pga. konverteringen være træninger, hvor den gamle og den nye graf viser modstridende resultater.

Vi arbejder pt. på at få alle de underliggende systemer, som afhænger af træning og de gamle stats konverteret, så de er klar når vi til sidst skifter træningen over til at arbejde direkte på de nye stats. For at man stadig kan lave en god vurdering af en spillers potentiale, vil det stadig være muligt at skifte over på de gamle træningsresultater indtil arbejdet er færdigt.