Virtualmanager i 2015

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 12. januar 2015, 12:48

Nu da vi har taget hul på et ny år, syntes jeg det var på tide at skrive lidt om hvor Virtualmanager skal hen i løbet af 2015.

Nyt træningssystem og opdatering af alle systemer til nye egenskaber

Som alle nok ved, arbejder vi for tiden med at implementere et nyt træningssystem, som arbejder direkte på de nye egenskaber. Vi har faktisk også arbejdet på det mellem jul og nytår, omend på halvt blus.

Udover at anvende de nye egenskaber, vil du som noget nyt kunne justere på træningsprogrammerne og selv vælge hvor megen indsats, du ønsker at lægge i de enkelte egenskaber - selvfølgelig inden for visse rammer.

Når det nye træningssystem bliver udgivet, vil alle underliggende systemer, som førhen har anvendt de gamle egenskaber, også være opdateret til at bruge de nye. Dette er desværre en ret stor opgave, som ikke er umiddelbart synlig for jer managere, men det skal være på plads før vi kan udgive den nye træning.

Hvis alt går godt, regner jeg med at vi vil kunne udgive det altsammen inden udgangen af februar.

Hvad sker der derefter?

Når træningssystemet er færdigt, vil vi ånde lettet op over at vi endegyldigt er sluppet af med de gamle egenskaber, og vi så kan komme i gang nye, spændende tiltag.

Vi har en del ting, som vi har snakket om længe og gerne vil udvikle. I sagens natur, har vi ikke nogen fastlagt tidsplan for fremtidige features, men jeg vil alligevel gerne fortælle om et par af de ting vi vil arbejde med.

Talentspejderen op i gear

Talentspejderen skal have en ordentlig overhaling.

Han skal f.eks kunne komme med resultater meget hurtigere, og måske kunne finde utrænede unge. I stedet for at sende talentspejderen ud i flere dage, for at få et godt resultat, vil vi forsøge at gøre det muligt at få en rapport fra ham på få minutter.

Samtidig skal talentspejdersiderne have en opfriskning, så de bliver lidt mere tidssvarende.

Ungdomsspillere

Det skal være sjovere at hente ungdomsspillere. I dag er det en temmelig kedelig affære at hente en ungdomsspiller. Man vælger blot en alder og et land fra 2 menuer, og så får man en tilfældigt genereret spiller - og så er man enten heldig eller ej. Gaaab.

Vi leger med tanken om at man i stedet skal have f.eks 10-15 forskellige spillere at vælge imellem hver uge, med noget mere variation end i dag. Blandt de spillere, vil man så selv kunne foretage en vurdering omkring hvem, der passer bedst i ens egen klub, og så vælge 5 af dem. Hvis man er ny klub, skal det f.eks kunne betale sig at vælge en 20-årig, som kan gå direkte ind på holdet og spille kampe, og talentklubber kan gå efter de helt unge talenter.

Hvordan det kommer til at se ud, helt konkret, har vi ikke besluttet endnu.

Held og lykke i 2015!