Nye træningsgrupper på vej

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 23. januar 2015, 13:12

Vi arbejder for tiden på en ny træningsgruppe-funktion, hvor den vigtigste nye ting er, at træningen fremover skal arbejde direkte på de nye egenskaber. I dag benytter træningen stadig de gamle egenskaber, som efter hver træning bliver konverteret.

Men det er ikke det eneste. Vi har lagt hovederne i blød, og tilføjet bedre værktøjer til at planlægge og fin-tune træningen.

Visning af egenskaber

På den nye træningsgruppe-side vil du fremover kunne se præcis hvilke egenskaber, de forskellige øvelser rammer. Så er det slut med gætværk og med at skulle grave sig igennem forummet, for at finde ud af hvilken øvelse, du skal vælge for at forbedre en bestemt egenskab.

Justering af indsats

Du vil også få mulighed for at justere hvor meget af den totale indsats, du vil lægge på hver enkel egenskab i en træningsgruppe.

Hvis dine spillere f.eks halter bagefter i dribling, vil du kunne prioritere dribling frem for de andre egenskaber, som øves.

Vi er ikke klar til at vise hele træningsgruppe-siden endnu, men her får du lige et lille udsnit, som viser indsats-fordelingen:

image

Man får 20 grønne bjælker, som man selv kan fordele ud over de forskellige egenskaber. Den mindste indsats, man kan lægge i en enkelt egenskab, er 2 grønne bjælker.

Estimeret energi-forbrug

Når du sætter intensiteten på træningen, viser vi et estimat på hvor meget energi, dine spillere vil tabe under træningen.

Nyt, touchskærms-venligt design

Den gamle træningsgruppe-side understøtter ikke touch-enheder, som mobil og tablets. Den nye side er selvfølgelig lavet med mobile enheder i tankerne.


Hvis alt går godt, regner vi med at kunne udgive den nye træningsgruppeside i slutningen af februar eller starten af marts.

God weekend!