De nye træningsøvelser

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 6. marts 2015, 15:15

Det er næppe gået nogens næse forbi, at vi er på vej med et helt nyt træningssystem, med nye øvelser, fuld understøttelse af de nye spilleregenskab, og mulighed for at justere fokus i en træningsgruppe.

Som noget nyt, håndterer vi markspiller- og keeper-egenskaber separat. Det gamle træningssystem blev rent faktisk aldrig opdateret til at tage ordentlig højde for keeper-egenskaber, dengang de blev introduceret for meget længe siden, men det gør vi nu.

Derfor bliver der nu et antal øvelser, som alle spillere kan deltage i, samt et antal øvelser som kun kan trænes af enten markspillere eller keepere.

De 3 fælles øvelser bliver:

  • Træningskamp (træner alle stats ligeligt, kan ikke justeres)
  • Intervaltræning
  • Team building

Herunder kan du se et skema, som viser de forskellige øvelser, og hvilke egenskaber de hver især arbejder med. Træningskamp er ikke vist i skemaet. Hvis det bliver nødvendigt, kan vi selvfølgelig altid justere på øvelserne eller tilføje nye.

Husk også at du i det nye system vil kunne justere på hvor megen indsats, der skal lægges i hver egenskab.

image

Vi havde oprindeligt regnet med at kunne være færdige enten i slutningen af februar eller starten af marts. Vi mistede dog et par arbejdsuger på grund af to server-nedbrud og arbejdet med at sikre mod fremtidige nedbrud, så pt. ser det ud til at det nye træningssystem kommer omkring slutningen af marts.