Den nye talentspejder kan finde utrænede

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 22. januar 2016, 16:15

Så er det tid til lidt mere info om den nye talentspejder, som vi har travlt med at udvikle.

Wildcards

Hvis man sender spejderen ud, og beder ham fokusere på potentiale, vil hans rapport sommetider indeholde en utrænet spiller. Vi kalder dem wildcards og markerer dem med det blå ikon, I har set i mine tidligere blog-indlæg.

Eftersom de er utrænede, aner spejderen ikke om de er gode eller dårlige. Du er nødt til at hyre dem, og prøve dem af under træning.

Hvis din rapport indeholder en utrænet spiller, går der 30 minutter hvor andre klubbers spejdere ikke vil kunne finde ham.

Hvis din spejder har 20 i motivation, og hans speciale er talentspejder, vil han finde et wildcard ca. 30% af gangene - men selvfølgelig kun hvis der faktisk er nogen at finde.

Dine talentspejdere

I det nye system vil en rapport blive færdig på få minutter, og derefter skal spejderen hvile i et antal timer, før han kan bruges igen.

I det nuværende system tager en rapport minimum 3 døgn at færdiggøre. På den samme tid vil blot een af de nye spejdere kunne lave omkring 12-70 rapporter! Derfor vil det ikke længere være nødvendigt med en kæmpe stab at spejdere, så der bliver indført et maksimum på 5 spejdere per klub.

Hvis du har flere end 5, den dag vi udruller den nye spejder, skal du selv sørge for at fyre de overskydende, da systemet kun vil vise dig de første 5.

De vigtige talentspejder-egenskaber

  • Potentialebedømmelse: Bestemmer spejderens udvælgelses-præcision, når fokus er sat til potentiale.
  • Egenskabsbedømmelse: Bestemmer spejderens udvælgelses-præcision, når fokus er sat til egenskaber.
  • Motivation: Bestemmer chancen for at finde et wildcard, når fokus er sat til potentiale.
  • Disciplin: Bestemmer antallet af spillere i rapporten.
  • Motivation+disciplin: Bestemmer hvor lang til spejderen skal hvile efter hver rapport.

God weekend