Dag 2 med den nye talentspejder

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 9. februar 2016, 12:54

Hvis du ikke har opdaget det, så udgav vi i går den nye talentspejder.

Som jeg advarede imod før vi udgav, så er det uundgåeligt at der er fejl, når man udgiver et helt nyt system. Hvis man ikke kan tåle at der er lidt knas, så bør man holde sig væk fra funktionen den første uges tid.

Vi har allerede rettet en del fejl, men vi er ikke færdige endnu. Vi havde tilmed et servernedbrud i nat, som ikke kunne være kommet på et mere ubelejligt tidspunkt!

Her er en liste over vores igangværende opgaver:

Fejl

  1. ~~Problemer med beløbsfeltet, når man bruger Safari.~~
  2. ~~Problemer med visse indstillingsfelter, når man bruger Internet Explorer eller mobil.~~
  3. Søge-metadata er ikke altid opdateret, så du kan risikere at få f.eks en 17-årig i en rapport, hvor du har bedt om 15-16-årige, fordi spejderen ikke ved at spilleren for nyligt har fyldt år. Det kan også give problemer med at hente spillere med de rigtige priser, transferstatus osv. Hvis spejderen har fundet forkerte spillere til dig, eller informationerne ikke stemmer overens, så er det pga. dette problem. Vi arbejder på højtryk for at rette det.

Opdatering: Problemerne med Safari og Internet Explorer skulle nu være løst.

Problemet med meta-data skulle være løst fremadrettet, men endnu ikke med tilbagevirkende kraft. Der kører lige nu 2 scripts, som er i gang med at opdatere data for ca. 1 million spillere. Det tager selvsagt en rum tid.

Forbedringer

  1. Vi vil vise en liste af dine spejdere på forsiden, så du får nemmere overblik over deres status.
  2. Det skal være muligt at indstille min- og maks-alder til det samme, hvis du f.eks kun vil finde 15-årige.
  3. Det skal være muligt at finde spillere med 0 i vurdering, da helt nye 15-årige ofte fødes med denne vurdering.
  4. Listen af rapporter skal inddeles i sider, og du skal have muligheden for at slette rapporter. (de forsvinder automatisk efter 14 dage)
  5. Man skal kunne bede spejderen om er særskilt rapport over ens egne spillere.
  6. Vi undersøger muligheden for flere indstillinger vedr. position/kæde, f.eks at kunne vælge flere kæder eller en specifik position, såsom Venstre Angriber. Denne funktion skal I dog ikke forvente lige med det samme, og jeg garanterer ikke at den kommer.