Dag 3 med den nye talentspejder

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 10. februar 2016, 16:24

Vi skruer stadig på den nye talentspejder. Siden i går har vi lavet disse forbedringer og rettelser:

  • I Vurdering og Alder, kan maksimum og minimum nu sættes til det samme, f.eks hvis du kun vil søge på 15-årige spillere.
  • Man kan nu sætte minimums-vurdering til 0.
  • Vi har rettet en fejl, som gjorde at spejderen ikke kiggede på alle spillere indefor den minimum- og maksimum-vurdering, da havde sat.
  • Alle problemer med Safari og Internet Explorer skulle nu være rettet.
  • Vi har rettet problemerne med vores søge-metadata, som gjorde at spejderen kiggede på forældet information, og derfor fandt forkerte spillere.

Vi har stadig flere forbedringer på vej, som gerne skulle gøre spejderen mere overskuelig og nem at arbejde med. De vil komme i løbet af denne og næste uge.

Til sidst vil jeg lige svare på et par spørgsmål, der er dukket op:

Hvad betyder feltet "Hvor dyre må de være?"

Der er en del, der har troet at dette felt betyder "Spillerværdi", men det er forkert.

Meningen med feltet er, at du kan indtaste dit budget, sådan at spejderen ikke anbefaler spillere, som du alligevel ikke har råd til. Derfor er det bedst at indtaste the maksimale beløb, du er villig til at betale for en ny spiller.

Når spejderen søger, sammenligner han dit indtastede beløb, med vores bedste bud på hvad spilleren vil koste dig. Denne pris er et af følgende tal, afhængigt af hvad, der er mest relevant:

Auktionspris > Transferlistepris > Minimumspris > Værdi > Kontraktsum

Så hvis spilleren er på auktion, bruger vi naturligvis det nuværende højeste bud. Ellers bruger vi transferlisteprisen (hvis der er en), ellers minimumsprisen (hvis der er en), ellers værdien (hvis spilleren er i en klub), og til sidst kontraktsummen, hvis spilleren ikke er i en klub.

Kan talentspejderen se skjulte tal?

Når talentspejderen leder efter spillere med højt potentiale, så vurderer han det på deres træningsresultater. Han kan således ikke se nogen tal, som du ikke selv kan.

Det betyder også at der kan være høj usikkerhed ved helt nye spillere, som kun har trænet få gange.