Videreudvikling af den nye spejder

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 18. februar 2016, 14:43

Vi har stadigvæk fuld gang i videreudviklingen af talentspejderen.

Her er nogle af de ting, vi har lavet siden mit sidste blog-indlæg:

  • Bedre overblik over dine rapporter.
  • Du kan slette rapporter.
  • Seneste 10 træninger samt gennemsnit vises i rapportens spillerliste.
  • Oversigt over dine spejderes status på talentspejderforsiden.
  • Du kan oprette en ny rapport med indstillingerne kopieret fra en eksisterende.
  • Vi har rettet en fejl, som gjorde at spejderen ikke så de nyeste træningsresultater for nyoprettede spillere før næstkommende søndag. Resultatet var at helt nye spillere med rigtigt god træning ikke blev opdaget med det samme.
  • Rettet layout-problem i ældre versioner af iOS (men du bør altså få opdateret din telefon eller tablet, hvis du havde dette problem).

Siden vi udgav den nye spejder er der kommet masser af gode forslag til forbedringer, hvoraf vi allerede har lavet en del, men vi er langt fra færdige. Her er nogle af de ting, vi har planlagt:

Du skal kunne spejde en valgfri klub

Kunne du tænke dig at få et overblik over spillerne i din egen klub, eller måske en modstanders? Så vil du snart kunne sende din spejder ud for at undersøge alle spillerne i hvilken som helst klub.

Du skal kunne vælge flere kæder

Hvis du er ligeglad med spillernes position, skal du kunne vælge flere forskellige.

Du skal kunne finde nystartede spillere

Nogle managers er særligt interesserede i at finde de nystartede talenter. Vi arbejder for tiden på en løsning, der skal gøre det nemmere.

Spejderen skal ikke kigge på dine egne spillere

Når du sender spejderen ud, skal han selvfølgelig ikke kigge på dine egne spillere (medmindre du specifikt beder ham om at kigge i din egen klub).

Spejderen skal springe over spillere, som han allerede har vist dig inden for de seneste 12 timer

Det er selvfølgelig træls, hvis spejderen bare viser de samme spillere om og om igen. Derfor skal han finde nye hver gang, indtil der ikke er flere at vise. Det betyder selvfølgelig at, at du får de bedste spillere først. Hvis du sender spejderen afsted med de samme indstillinger flere gange, så vil spillerne i rapporterne blive gradvist ringere, jo flere gange du gentager.

Valgfri sortering af spillerne i rapporten

Du skal kunne sortere spillerne i rapporten helt som du selv vil.

Du skal MÅSKE kunne vælge specifikke positioner

Står du og mangler lige præcis en Midtbane Venstre? Så ville det være rart, hvis du kunne bede spejderen om kun at finde sådan nogle til dig. Vi er ved at undersøge muligheden for at implementere dette, men jeg lover ikke at det kommer.