En ny ladning talentspejder-forbedringer er nu klar!

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 1. marts 2016, 15:34

Vi har ikke ligget på den lade side siden sidste uge. Her i eftermiddag har vi lagt en masse nye forbedringer til talentspejderen op.

  1. Spejderen kan finde nystartede
  2. Spejdernes hviletider udlignet
  3. Spejderen kigger på det skjulte potentialetal
  4. Rapporterne viser potentialevurdering i listen af spillere
  5. Man kan sortere spillerne i rapporten efter eget ønske
  6. Købsanbefaling fjernet

Spejderen kan finde nystartede

Mange managers har efterspurgt en bedre måde at finde nystartede spillere. Derfor kan du nu bede spejderen specifikt om kun at finde den slags spillere. Nystartede spillere, er alle dem, som har trænet maks. 5 gange, uanset alder.

Spejdernes hviletider udlignet

I sidste uge gjorde vi rapporterne meget billigere, og gav især en hånd til klubber i Brasilien og USA. Førhen skulle de betale for meget dyre rejser, når de ville spejde i Europa.

De lange distancer har dog også været ret hårde for klubberne i Brasilien og USA, i form af lange hviletider for spejderne.

Derfor har vi justeret på formlen og udlignet hviletiderne, så der ikke længere er så stor forskel pga. distancerne. Hviletiden er steget en smule for de korte rejser, men til gengæld er den faldet markant for de lange.

Spejderen kigger på det skjulte potentialetal

Spejderen kigger nu med et halvt øje på spillernes skjulte potentialetal. Førhen vurderede han deres potentiale udelukkende på baggrund af deres træninger, men nu er han blevet mere præcis, ved at inddrage både træningerne og det skjulte potentialetal. Det betyder i praksis at han bedre kan gennemskue hvis en nystartet spiller blot har haft en usædvanligt heldig eller uheldig træning.

For spillere med mange træninger, vil det ikke gøre den store forskel, de deres vurderinger i forvejen var ret præcise.

Husk dog at spejderens "Potentialevurdering" stadig har en ret stor indflydelse på præcisionen af vurderingerne.

Bemærk at denne ændring kræver opdatering af vores søge-metadata, hvilket vil ske lidt efter lidt, i takt med at spillerne træner.

Rapporterne viser potentialevurdering i listen af spillere

En del managers har efterspurgt at spejderens potentialevurdering bliver synlig ude fra listen af spillere, for at man bedre kan danne sig et overblik. Det har vi nu tilføjet.

Man kan sortere spillerne i rapporten efter eget ønske

Nu kan du sortere spillerne i en rapport helt som du vil, ved at klikke på kolonnerne.

Købsanbefaling fjernet

Købsanbefalingerne fungerede ikke efter hensigten og blev en kilde til forvirring. Mange managers var ikke enige med spejderen i anbefalingerne. I stedet for at bruge en masse tid i et forsøg på at lave en ny anbefalingsformel, som kan læse den enkelte managers tanker, har vi valgt helt at fjerne den.