Løst og fast + VM Awards 2016

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 30. november 2016, 13:05

Her i november har der været lidt stille på bloggen. Efter mit sidste indlæg om Projekt Ombalancering, blev vi ramt af sygdom i udviklingsafdelingen, hvilket har forsinket arbejdet.

Vi har også haft en del kedelige opgaver fra regnskabsafdelingen omkring vores økonomisystem, opgørelse af betalingsgebyrer og moms. Det er omtrent lige så spændende som det lyder, så jeg vil spare jer for detaljerne ;)

Oversættelsesinitiativer på vej

I 2017 vil vi gøre mere ud af at oversætte Virtual Manager til flere sprog. Vores oversættelsessystem har været forsømt i flere år, og har ikke været særligt nemt at arbejde med. Derfor har vi givet systemet en lille opfriskning hvor vi blandt andet har sørget for at gamle, ubrugte tekster fjernes automatisk, så vi ikke spilder oversætternes tid. Vi samler også statistik over hvor ofte hver enkelt tekst bliver set af Virtual Managers brugere, sådan at oversætterne kan starte med de mest anvendte tekster og hurtigere se resultater af deres arbejde.

Vi har udpeget et crew-medlem som oversættelses-koordinator, og planen er at vi opretter et oversættelsesforum hvor oversætterne kan udveksle erfaringer og få hjælp til teknikken, og hvor Virtual Managers brugere kan rapportere stavefejl og lignende.

Der kommer flere detaljer om dette initiativ på et senere tidspunkt.

VM Awards 2016

Også i år afholder vi VM Awards. Til VM awards nominerer og stemmer Virtual Managers brugere på de klubber, de mener har gjort sig fortjent til at blive præmieret for deres indsats.

Der er selvfølgelig præmier til vinderne, men vi trækker også lod om 5 præmier blandt de som deltager i afstemningen.

Nomineringsrunden starter i morgen, 1. december kl. 12:00.