Virtual Manager i 2017

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 6. januar 2017, 17:44

Tidligere på ugen skrev jeg lidt om de 3 største projekter på Virtual Manager i 2016. Nu er det tid til at se fremad på nogle af de projekter, vi vil arbejde med i det nye år.

Projekt Ombalancering

Projekt Ombalancering skal gøres færdig og rulles ud som noget af det første, vi gør i 2017.

Hvis du har fulgt med i min serie af blog-indlæg om Projekt Ombalancering, vil du vide at vi allerede har en ændringer på plads, som vedrører potentialefordeling, træning, og aldersrelateret forfald spilleregenskaber.

En af de ting, vi stadig mangler, er at udføre en simulering af en hel spiller-population, så vi kan få et overblik over hvordan spillersammensætningen vil udvikle sig over de næste par år med de ændringer, der er beskrevet i de tidligere blog-indlæg.

Noget andet, vi mangler, er at danne os overblik over klubbernes økonomi, og især se på fordelingen af VIFA point, entréindtægter og præmiesummer.

Der kommer mere om Projekt Ombalancering i et blogindlæg her i januar.

Flere klubber på samme konto

Efter Projekt Ombalancering bliver vores næste projekt muligheden for at have flere klubber på samme konto.

Vi ved, at mange ofte får lyst til at prøve, hvordan det er at starte helt forfra i spillet. Det er der dog ikke rigtigt mulighed for i dag, da man kommer på kant med vores regel om at man kun må have 1 klub. Den regel eksisterer kun, fordi der findes forskellige former for snyd, som muliggøres ved at have flere klubber.

Hvis vi implementerer en officiel funktion til at koble flere klubber på samme konto, så kan vi forhindre snyd imellem dem ved en simpel teknisk foranstaltning, og på den måde legalisere det at starte en helt ny klub ved siden af sin gamle.

Mobilvenlig navigation

Det er ikke nogen hemmelighed, at Virtual Manager er designet helt fra starten til at være et desktop-spil. Derfor kan det godt være lidt besværligt at bevæge sig rundt på sitet med en mobil.

I en perfekt verden ville vi redesigne alle spillets sider og funktioner til at være 100% mobilvenlige, men det er alt for stor en opgave med de få ressourcer, vi har.

I stedet vil vi nøjes med at kigge på navigationen - altså menuerne i toppen og i venstre side. Disse elementer gentages på næsten samtlige sider i spillet, så en forbedring der kan løfte mobilvenligheden over hele spillet, uden at vi skal bruge urimeligt lang tid på det. Hvis vi sørger for at disse menuer automatisk tilpasser sig små skærme, bliver det en smule mere behageligt at bevæge sig rundt på Virtual Manager med mobilen.

Derefter er det muligt, at vi fra tid til anden vil kaste os over enkelte af de mest brugte funktioner og gøre dem mobilvenlige.

Hvad ellers?

De 3 tiltag, jeg har nævnt ovenfor, vil holde os travlt beskæftiget i starten af 2017. Jeg vil ikke forsøge at spå om, hvad vi går i gang med bagefter, men vi har en lang liste af spændende ideer, vi godt kunne tænke os at tage fat på, når det bliver muligt.