Ny spillertype under udvikling

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 1. april 2017, 07:53

Selvom vi for tiden er godt i gang med at implementere Projekt Ombalancering, så har vi også fundet tid til at planlægge den næste store tilføjelse i Virtual Manager.

For at differentiere os fra alle de mange fodboldspil på markedet, vil vi introducere en spændende ny type af spiller: aliens!

Hvad kan de?

Aliens er ufatteligt stærke i de mentale egenskaber. Deres utroligt høje lederskab betyder at de kan tankekontrollere og fjernstyre hele resten af dit hold, som bliver en slags fodboldspillende droner, der yder langt mere end hvad der ellers er menneskeligt muligt.

Uanset hvor gode dine spillere er, så vil de blive ustoppelige, hvis du sætter en alien ind som kaptajn.

Hvilke ulemper er der?

Det skal selvfølgelig ikke være sådan at man kan tromle henover alt og alle i en hel sæson, hvis man har en alien på holdet. Derfor er der også nogle ulemper ved at sætte ham ind, således at man virkelig skal tænke sig om og prioritere.

Ulempen er, at alle de andre spillere bliver utroligt hårdt medtaget, når de tankekontrolleres af en alien, fordi de tilsidesætter al træthed, smerte osv. under kampen. Deres energi vil være helt i bund efter kampen, og skader vil være meget hyppige. Dine spillere vil sandsynligvis være aldeles ubrugelige i mindst 7 dage efter, fordi de skal komme sig over strabadserne. Dødsfald kan også forekomme.

Derfor skal du sørge for at have masser af erstatningsspillere, der kan sættes ind mens resten af holdet hviler sig og kun bruge din alien når det er allermest nødvendigt.

Hvordan får man en alien?

Aliens vil kunne fås som præmier i særlige turneringer, og det bliver også muligt at købe dem i butikken for 399 kroner.

Kommer der flere nye typer spillere?

Ja, helt sikkert!

Aliens er kun starten. Vi vil løbende introducere andre typer af spillere med deres helt egne styrker, svagheder og særpræg; f.eks vikinge-bersærkere, ninjaer og elvere.

Vi glæder os alle utroligt meget til at introducere aliens og alle de andre spillertyper, og jeg er sikker på at det vil blive et frisk pust i spillet!

.....eller også er det aprilsnar