Ombalancering: Præmier for cups og bedrifter

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 25. april 2017, 12:59

Selvom jeg i sidste indlæg skrev at der nu kun manglede implementeringen, så fandt vi alligevel et par ekstra ting at ombalancere: Præmierne for cups og bedrifter.

Nationale cups

I dag er præmierne for de nationale cups blot faste beløb, som er fastsat mere eller mindre arbitrært for mange år siden. Det betyder at præmierne i mange tilfælde ikke stemmer overens med sværhedsgraden.

Som del af ombalanceringen vil præmierne for de nationale cups fremover få blive udregnet hver mandag nat, når cupsene starter.

Præmiesummerne for nationale cups vil blive udregnet ud fra de 128 stærkeste klubber i hver cup. For den stærkeste cup vil præmierne se således ud:

Førsteplads875.000 C
Andenplads825.000 C
Semifinalister, tabere750.000 C
Kvartfinalister, tabere575.000 C
Ottendedelsfinalister, tabere250.000 C

Præmierne for de andre cups vil være en procentdel svarende til de relative styrker. F.eks, hvis en cups styrke er 50% af den stærkeste cup, vil præmierne være 50% af ovenstående. (dog altid afrundet til nærmeste 25.000)

Som det også kan ses, så vil der fremover også være præmier til ottendedelsfinalisterne.

Bedrifter

"Tillykke med at du har kæmpet dig hele vejen op og nu er den 10. bedste klub i hele spillet! Du har virkelig gjort dig fortjent til denne flotte præmie på hele 7.500 credits! Brug dem nu ikke allesammen på een gang"

image

Som eksemplet viser, så er der rigtigt mange af præmierne, som overhovedet ikke står mål med bedriftens størrelse.

Derfor har vi kigget alle præmierne efter i sømmene og øget dem markant for de fleste bedrifter. Præmierne skal naturligvis ikke være overdrevne eller udgøre for stor en del af klubbernes økonomi, men de skal stadigvæk føles som en bonus, der er værd at få.

Der er selvfølgelig enkelte klubber med så gigantiske summer på bankbogen, at selv de nye præmier aldrig vil kunne mærkes.

Der vil ikke blive udbetalt præmier for eksisterende bedrifter med tilbagevirkende kraft.

Udgivelsesdato

Hvis alt går efter planen vil ombalanceringen blive udgivet mandag, den 15. maj. Det kan selvfølgelig stadig nå at ændre sig.

Dette indlæg er en del af en serie om Projekt Ombalancering. Hvis du ikke har læst de foregående indlæg, bør du gøre det først.
  1. Visionen og planen
  2. Potentialefordeling
  3. XP og aldersrelateret forfald
  4. Simulering af en hel spiller-befolkning
  5. Økonomi
  6. Form-analyse i fysioafdelingen
  7. Indstilling af billetpris per kamp
  8. Præmier for cups og bedrifter