Vi introducerer: Vman Turbo!

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 1. april 2018, 11:35

I dag vil jeg løfte sløret for en ny feature, som vi har arbejdet på i al hemmelighed, de sidste par måneder: Vman Turbo.

Vman Turbo er en alternativ version af Virtual Manager, som kommer til at kæøre på en separat server. I Vman Turbo er der sat ekstra fart på spillerudvikling og indtjening.

4x hurtigere spillerudvikling, 4x hurtigere aldring

I dag fylder spillerne år hver 30. dag, men i Vman Turbo vil det ske hver sæson, altså hver 7. dag.

Samtidigt vil mængden af XP, der kræves for en stigning i egenskaber, blive reduceret til en fjerdedel.

Det betyder tilsammen at spillernes liv og udvikling sker 4 gange så hurtigt.

Fordi vi ikke piller ved mængden af XP, man får ved træning, men i stedet ændrer mængden der kræves for at stige, så vil jeres nuværende træningsstrategier og erfaring med spillerudvikling og værdisætning stadig være gyldige - alt går blot hurtigere.

Større indtægter

Når spillet kommer til at forløbe 4 gange hurtigere end før, så skal der også flere penge til, for at udvikle klubbens faciliteter.

Derfor vil der i Vman Turbo blive 2x så mange tilskuere, 2x større entreindtægter, 4x større præmier, og 4x større sponsorbeløb.

Server-reset hver 6. måned, 2-3 sideløbende spil

Hvor Virtual Manager er et spil, som aldrig slutter, og som mange har spillet i adskillige år, så vil vi prøve noget ny med Vman Turbo. Vi kalder det "Turboepisoder".

En Turboepisode varer 6 måneder, hvilket med den accelererede hastighed vil svare til 2 års spil i det normale Virtual Manager. Når en Turboepisode er slut, vil den vindende klub blive udråbt og de vil få en præmie og et trofæ på deres normale Virtual Manager klub. Derefter bliver alt slettet, og en ny episode starter.

Det vil selvfølgelig være ærgerlig hvis man beslutter sig for at prøve Vman Turbo, og gør det på et tidspunkt, hvor episoden slutter kort tid efter. Derfor vil der være flere sideløbende episoder, der starter forskudt fra hinanden.

Når den første episode har kørt i 3 måneder, starter vi en ny, som vil køre sideløbende. På den måde kan man altid hoppe ind i spillet, uden at være for langt bagud.

Hvis Vman Turbo bliver en succes, vil vi overveje af øge antallet af sideløbende episoder til 3, således at der starter en ny hver 2. måned.

En ny type bots

Det vil selvfølgelig være fjollet hvis de første, der melder sig til, starter episoden ved at ligge i Superligaen med en klub fyldt med spillere, som kun har 5-10 i gennemsnitsegenskaber.

Det skal være en udfordring at kæmpe sig opad i ligaen, så ingen skal starte episoden i de øverste divisioner.

Derfor vil de øverste rækker i starten af en episode blive fyldt ud med en ny type bots, som starter med spillere, der har egenskaber i nærheden af det vi i dag ser i de øverste divisioner.

Hvor bots i dag kun er beregnet til at holde en plads i ligaen, som nystartede klubber kan overtage, når de starter, så vil de nye bots være beregnet til rent faktisk at yde modstand.

De vil have rigtigt gode spillere, de vil trække ungdomsspillere og bruge trænere, og de vil rent faktisk også handle med spillere.

Meningen er at de nye bots skal yde modstand i starten af en episode, og så blive overhalet af de menneskestyrede klubber efterhånden som de får kæmpet sig opad.

Starter mandag 2. april

Den første episode af Vman Turbo starter i morgen, 2. april.

Jeg er sikker på, at det bliver noget, der giver et frisk pust til spillet.

Aprilsnar!

Ja, som de fleste nok har regnet ud, så er det aprilsnar. Men kunne Vman Turbo ikke være interessant at prøve en dag?