Ny auktionsregel

112913 Bubbles, FC Sunnyvale 6. juli 2018, 15:23

Her op til weekenden har jeg lige en mini-opdatering til jer. Vi har i dag indført en mindre ændring i hvilke varigheder du kan vælge, når du sætter en spiller på auktion.

Som du måske ved, så er det sådan at hvis din spillers kontrakt udløber, får du 1 chance for at få ham solgt og modtage beløbet.

Normalt sker det ved at systemet automatisk sætter spilleren på en 24-timers auktion uden mindstepris, når han forlader klubben. Hvis nogen så køber ham, får du beløbet.

Men, hvis du selv har sat spilleren på auktion, og hans kontrakt udløber før auktionen slutter, så udgør denne auktion din ene chance for at få ham solgt. Hvis han ikke bliver solgt, startes en ny automatisk auktion, hvor du ikke får pengene.

Her sker det så regelmæssigt at nogen klager deres nød til support, fordi de har ladet spillerens kontrakt udløbe mens han var på en auktion, de selv havde startet - men sat en så høj mindstepris at ingen gad at byde.

Disse sager resulterer altid i en masse spildtid og sure miner, så dem vil vi gerne være fri for.

Derfor skal din spiller nu fremover have mindst 1 times kontrakt tilovers, på det tidspunkt auktionen afsluttes. Så hvis din spillers kontrakt er tæt på at udløbe, skal du enten vælge en kortere auktionsvarighed, eller forlænge hans kontrakt.

Opfrisket design

Den gamle auktionsstarts-side så virkelig sørgelig ud, så da vi alligevel var i gang med at pille ved siden, besluttede vi at friske designet op en smule.

Her er den gamle side:

...og her er den nye:

Udover et nyt design, er der også lagt lidt mere information ind, som kan være nyttig at have ved hånden, når du er i gang med at starte en auktion.

Du får også at vide med det samme hvornår auktionen vil blive afsluttet. Hvis du vælger en varighed der enten ligger udenfor transfervinduet eller som ikke efterlader spilleren med mindst 1 times kontrakt tilovers ved sluttidspunktet, bliver det forklaret.

Intet ændret ved transferliste eller accept af bud

Ændringen har ikke nogen effekt på de auktioner, der startes, hvis man byder transferlisteprisen på en transferlistet spiller, eller hvis man accepterer et indkommende bud.

I disse situationer er der garanti for at spilleren vil blive solgt, og så er det ikke nødvendigt at beskytte mod den situation, jeg beskrev tidligere.

Derfor må disse typer af auktioner stadig gerne slutte efter kontraktudløb.