Midlertidige lukninger af diverse sider

112913 Bubbles, FC Sunnyvale 28. august 2018, 14:22

Lige for tiden arbejder vi på at udføre de meget omfattende ændringer i spillets databasestruktur, der er påkrævet som forberedelse til Ungdomshold.

Op til nu har vi arbejdet på de mindre database-tabeller, som vi har kunnet udføre ændringer på uden at lukke noget ned, men nu er vi kommet til nogle af de tunge drenge.

Det betyder at I skal forvente at der kommer midlertidige nedlukninger af enkelte sider og funktioner de næste dage.

I nogle tilfælde betyder det, at det f.eks i en 15-30 minutters tid ikke vil være muligt at foretage handlinger, som involverer en spilletransfer: køb, salg, fyringer osv. I så falde vil de berørte sider og funktioner give dig besked om at funktionen er midlertidigt lukket.

I andre tilfælde kræver det at vi må lukke siden helt ned i en kort periode. I disse tilfælde bør nedetiden maks. vare 15-20 minutter ad gangen.

Vi kan ikke varsle disse nedlukninger, da der simpelthen er for mange af dem. Vi er nødt til at få dem udført så snart vi er klar til det, så hvis vi f.eks skulle give 1 dags varsel for hver ændring, så ville vi aldrig blive færdige. Og hvis vi gav et fast tidspunkt, så er der stor risiko for at det vil bliver overskredet, da disse ting er meget kritiske og absolut ikke skal tvinges i gang.

Grunden til at disse specifikke ændringer kræver nedetid er at de udfører ændringer på strukturen af vores database-tabeller - som i flere tilfælde er gigantiske. Derfor kan de ikke foretages i baggrunden.

Når struktur-ændringerne er på plads kan vi komme videre med de opgaver, som opretter ny data og data-relationer til bruge for Ungdomshold. Disse ændringer kan vi foretage i baggrunden, uden at det berører spillet.