Ungdomshold bliver personalegode (aprilsnar)

Bubbles, FC Sunnyvale 1. april 2019, 09:44

Ungdomshold kun for fastansatte udviklere

Det er ingen hemmelighed at vi kun er en lille virksomhed, så der ikke er plads til de helt store armbevægelser, når det kommer til personalegoder, såsom frugtordning, efteruddannelse eller gratis kaffe.

I stedet har direktionen besluttet at funktionen "Ungdomshold" vil blive et personalegode og derfor kun vil kunne bruges af virksomhedens fastansatte udviklere.

Pt. er jeg den eneste fastansatte udvikler i virksomheden, og hvis du kigger ind på min klubprofil, kan du se mit ungdomshold, som jeg har haft i nogle uger efterhånden.

Mit ungdomshold ligger for tiden i Frankrigs 5. division, pulje 10, og klarer sig nogenlunde indtil videre.

Bangs United har også et ungdomshold, men fordi han er freelancer og ikke fastansat, vil det blive slettet når test-perioden er forbi.

Jeg er sikker på at det bliver utroligt spændende for jer allesammen at følge med i hvordan det går for mit ungdomshold!

Nej, dette var selvfølgelig en aprilsnar :)

Ny venskabskamp-side

Som nogle måske allerede har opdaget, så har vi for nyligt redesignet venskabskampsinvitations-siden i forbindelse med at den skulle gøres klar til at kunne understøtte ungdomshold.

Når man inviterer til venskabskamp, kan man nu vælge hvilken en af sine trupper man vil stille op med, og samtidigt vælge om man vil spille mod modstanderens seniortrup eller ungdomshold.

Når man skifter mellem trupperne, vises en oversigt over deres opstilling.

Det var alt for nu, og pas nu på at I ikke bliver snydt af en aprilsnar i dag!