Vedligehold, ungdomshold, dobbelt tilskuerweekend

Bubbles, FC Sunnyvale 20. juni 2019, 13:44

Selvom der har været stille på bloggen på det seneste betyder det ikke at vi ligger på den lade side... der er altid masser at lave!

Den seneste tid har vi blandt andet været i gang med en del nødvendigt vedligehold - deriblandt en omskrivning af en række meget gamle baggrundsjobs, helt tilbage fra den gang vi stadig brugte PHP.

Grunden til at netop disse jobs først nu er blevet omskrevet til Ruby, er at de var meget komplekse og risikable at pille ved. Men, det er ikke længere holdbart at køre med kode skrevet i 2 vidt forskellige programmeringssprog, da det gør vores server-setup unødvendigt komplekst, og bremser udviklingen på flere måder.

Det har desværre givet lidt knas i de foregående uger, f.eks med pensioner, som ikke blev udført i en længere periode. Det betyder at samtlige baggrundsjobs - selve spillets hjerteslag - nu endelig er skrevet om.

Den meget gamle, forsømte funktion "Grupper" er nu den sidste del, der stadig kører PHP. Funktionen bliver stort set ikke brugt, så den vil ikke blive omskrevet, men i stedet fjernet inden længe.

Når funktionen bliver slettet, vil alle de vman-klip, der er brugt på at oprette grupper blive refunderet.

Ungdomshold

Ungdomshold er også stadig på vej, selvom det har måttet vente lidt. Vi har som bekendt testet det i nogen tid, og løbende implementeret forbedringer af mange forskellige sider i forhold til hvordan vi viser en klubs data, når de har et ungdomshold.

I dag har vi inviteret en lille håndfuld ekstra klubber i den lukkede beta. I første omgang er det vores mere teknisk orienterede crew, såsom vores bug-moderatorer.

I de næste uger vil vi løbende invitere flere og flere, og rette eventuelle bugs og implementere forbedringer på baggrund af deres feedback.

Dobbelt tilskuerweekend

Det er længe siden vi har haft en af disse, så i denne weekend - lørdag d. 22. juni og søndag d. 23 juni - vil der være dobbelt op på tilskuere til alle kampe. Naturligvis kun, hvis dit stadion har plads til dem.