Serverflytning mandag 12. august

Bubbles, FC Sunnyvale 10. august 2019, 13:43

Opdatering: Nu er vi oppe at køre på de nye servere!

Fra nu af og de næste par dage vil vi holde øje og rette eventuelle fejl og tune serverne, så vi får den bedste mulige performance ud af dem. På det her nye setup kan vi ret nemt opgradere servernes ressourcer, hvis det er nødvendigt.


--

Vi har for nyligt fået friheden til at flytte til en ny server-host som passer langt bedre til Virtualmanager på en lang række vigtige områder.

Derfor har vi i den seneste måneds tid arbejdet på højtryk for at forberede en flytning af spillet til nye servere.

Det er vi nu ved at være klar til, og på mandag, d. 12. august, går vi i gang.

Vi forventer at lukke sitet ned ca. kl. 7, og at nedetiden vil vare maks. 5 timer. Der kan selvfølgelig altid ske noget uventet, som forlænger det.

Når sitet lukkes, vil alle spillere og medarbejdere få forlænget deres kontrakter gratis, og auktioner, som står til at slutte i tidsrummet, vil blive udsat.

I de efterfølgende dage vil vi holde skarpt øje med spillet og rette de fejl, der måtte opstå som følge af flytningen.

Grupper nedlægges

Ved den nye host har vi helt undladet at lave sætte en server op med PHP. Funktionen "Grupper", som stort set aldrig bruges længere, er den sidste del at sitet, som bruger PHP, og derfor bliver den nedlagt.

Det gør vores setup en hel del simplere, når vi ikke længere skal understøtte 2 vidt forskellige systemer, og eftersom funktionen aldrig bliver brugt, giver det god mening at nedlægge den. Det kommer til at lette vores arbejde i fremtiden.

Når flytningen er overstået og støvet har lagt sig, vil vi tilbageføre alle klip, der er brugt på at oprette grupper.

Nyt om ungdomshold på vej

De seneste mange måneder har vi ligget vandret i luften og arbejdet på en række forskellige store, men absolut nødvendige, opgaver bag kulissen. Det betyder at vi ikke har kunnet afslutte en opgave før vi gik i gang med den næste, men det har desværre været uundgåeligt. Derfor har der ikke været nyt om ungdomshold i nogen tid.

Men nu er vi tæt på at være i mål med alle opgaverne, og serverflytningen bliver den første af dem, som vi kan krydse af, og det vil frigøre en masse tid, som vi kan bruge på at få resten i hus.

Så snart serverflytningen er overstået og det hele kører stabilt, vil jeg vende tilbage med et par nye ting omkring ungdomshold.