Merz Academy FC

Året der gik

Written 13 December 2021, 08:45

Året der er gået.

Tak for at du tager dig tiden til at læse dette - jeg vil gerne takke de andre managers i dette spil for at holde hjulene igang, det er en fornøjelse hver dag at logge ind og blive mødt af venlige sjove og rare managers. Tak for det!

Det har været et stort år hos Merz Academy FC - på omsætning er jeg vækstet små 400 mio. det er stærkt når der i lange perioder kun er blevet brugt tid på at træne spillere op.

Og det må siges at have været en sjov rejse med optræning, hvor jeg har fået mere erfaring og viden for hvad der er godt og skidt. Det var en sjov oplevelse at sætte hele økonomien på 14 enorme drenge som der nu alle er på A landshold og i de bedste klubber i spillet.

Jeg har nu selv valgt at satse på top 4 placering i den bedste række, da der er rigtigt mange penge og spille med om, og da jeg aldrig har vundet titler med mit seniorhold i den bedste række.

Ungdomholdet passer sig selv med en masse formidabelt potentiale, det skal nok blive rigtigt sjovt at gå ind i det nye år og se hvad det bringer.

Sidste uge af 2021, ender klubben også med at hente det første trofæ i den portugiske 1 div. Målet er guld i 2022, men for 2021 må vi nøjes med bronze. + at klubben for første gang nogensinde kom over 800 mio i spiller værdi.

Jeg vil til sidst ønske alle en god jul og godt nytår. smiley

//Merz

Comments

Pistræninger 13 December 2021, 16:07
Godt arbejde Merz!
Tak for et godt år, hjælpen og hyggelige snakke!

Merz 14 December 2021, 07:35
Tak Bille, tak for et vildt år og alt der hører med! smiley