Quinta Das Conchas FC

Spænende uge i det portugisiske

Written 12 September 2019, 20:35

Sæson 2019-37 har været alt andet end stille i den nordlige del af Lissabon.

Klubben har efter 750 kampe i klubtrøjen valgt at finde andre græsgange for det den hvide Kanté Derrick Huuse "Derrick var en del af klubben fra begyndelsen, og var med os lige fra bunden 6 divisionen til hvor vi er nu, og han vil altid betyde en stor del i klubbben" udtaler manager Kristian Knudsen. Derrick huuse blev solgt på en transfer af 550.001 C til Team Nothing.

Senere samme dag valgte klubben at sælge deres store talent Silvio Martel til Samarbejdsklubben Bisgaard United på en rekordtransfer af 6.155.560 C. Dette var naturligvis et kæmpe finansielt boost for klubben.

Quinta Das Conchas FC var hurtigt ude og spille langhåret med sine kolde kontanter. Dette betød at man fløj en tur til Danmark for at hente den rutinerede keeper Ettore Dietheim på en transfer sum af 620.000 C. Samt Afghanske krigsveteran Morqa Aref der blev hentet til klubben for lige under 1 million C. Morqa Aref Udtaler selv "Jeg sætter pris på at komme til denne store klub, jeg vil ofre mine ædler dele for denne klub" med et blink i øjet, og smiler ned på sine slidte sandaler, hvor der mangler 2 tær.

Derudover Har klubben også valgt at udvide Quinta Park, hvilket vil betyde at endnu flere lokale portugisere har mulighed for at nyde en bønne til noget lækker top bold.

Quinta Das Conchas ligger lige nu på en 2 Plads 4. division, pulje 4 med 43 point efter 18 kampe. Forventningerne var at vi ramte 3 divisonen inden slutningen af September, men nu går vi efter oprykning allerede i denne sæson!

#VamosQuinta


Comments

DonP 12 September 2019, 22:02
HAHAHAHAHA

Sir Bisgaard 12 September 2019, 23:00
Er utrolig glad og stolt over at kunne være med til at bidrage til den positive progressive fremgang i klubben.

VAMOS QUINTA