Cobham Football Club

Recordbreaker Mccurdy, Ny Sponsor og træner

Written 12 January 2016, 16:57

I den seneste kamp mod Wileskop Sport blev en gammel klubrekord slået. John Mccurdy slog nemlig klublegenden Oli Priestleys rekord for flest kampe i klubben i dag, da han spillede sin kamp nummer 243 for klubben hvilket er en virkelig flot præstation.
Værd er det også at nævne at et nyt navn er blevet tilføjet til klubbens Wall of fame i form af eks stjernespilleren Ming- Hoa Wong som blev solgt i det forhenværende transfervindue, han nåede 227 kampe for klubben.
Og så skal jeg også rose talent projektet for at gå fortrinligt da vi i de seneste dage har solgt flere unge spillere for højere beløb end vi fik dem for og det er jo fantastisk når man tjener lidt på dem. Og blandt de talenter kan vi bla. nævne Tomas Adakonis og Bruno Alcantara, og også den unge Cedar Camplesi som jo har været i klubben i rigtig lang tid.
Så vil vi også godt meddele at vi igen har fået en ny storsponsor og denne gang kommer sponsoratet fra det kvalitetsbevidste tøjmærke Wood Wood. Vi har lavet en yderst god aftale med dem og de har så fået lov til at lægge navn til både klub, logo, banner og stadion.
Og udover alt det spændende stof, har vi også fyret vores gamle træner Vestegnens Kanye efter en årrække svingende resultater. Og så har jeg personligt ledt efter den bedste erstatning på denne post og det har ikke været nemt, men jeg har fundet den bedst mulige løsning må man sige, for jeg har nemlig valgt at ansætte undertegnede, som jeg virkelig anser som en god træner.

Venlig Hilsen
Den Storsmilende Bestyrelsesformand/Cheftræner Viktor Tandrup

Comments