Fremad Amager Bk

Fremad A forlænger med topscorer

Written 7 July 2013, 12:02

Fremad Amager har forlænget kontakten med deres topscorer Josue Fuentes der har bombet for Fremad Amager, igennem hele denne sæson har Josue Fuentes set stærk ud på banen og gjort livet surt for sin modstander. Det er meget få kampe Josue Fuentes ikke har scoret i hvilket også gør ham for et interessant emne for flere klubber rundt om i Danmark.

Tidligere på året var naboklubben Real Kews på jagt efter angriberen der før han drog til Fremad Amager spillede i teamsebbo. Hvor både Fremad Amager og Real Kews var på jagt efter angriberen, Fremad vandt dog slaget om den formstærke angriber, hvorfor han er at finde i Fremad idag.

Josue Fuentes spiller på et af de sidste vers i sin karriere da han er rundet de 33, han kan dog sagtens spille til han er 37 men har tidligere tilkendegivet at det nok er ved at være en af de sidste sæsoner med støvlerne på. Josue Fuentes Sagde sådan om sæsonen:

Vi har haft lidt svingene sæson hvor vi ikke har leveret som vi skulle, efter vores 4. plads sidste år havde jeg regnet med at spille med om oprykning, men vi var for sløve i år. Vi skal bygge videre på det her hold og måske få 1-2 forstærkninger ind. Med hensyn til min egen karriere, er Fremad Amager den sidste klub jeg spiller i, klubbens historie deres fans og alt det er det jeg har savnet ved fodbold i mange år. Jeg er blevet så glad for klubben så det er den klub jeg aller helst vil slutte min karriere i.

Josue Fuentes scorede i øvrigt 22 mål for Fremad Amager i den indeværende sæson.

Comments